Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,409
20,866
113
Para bulunur bulunmasina atam da bize cidden sans faktörü lazim yoksa ne kadar para görürsek görelim tekrar gider
Valla bazen olmayinca olmuyor. Dün gece NBA Kuponu yapmadan uyuyacağım diyordum bir anda 10k+2.5 k sponsor çıktı. Ama ilginç bir sekilde kuponu yaparken çok gergindim, bilmiyorum benim değil diye mi rahat oynayamadım anlamayamadim. Yani normalde dün 20 kupon yapsam 19 una deveyi koyardım onu bile koymadım baktığım halde

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,637
12,597
113
Valla bazen olmayinca olmuyor. Dün gece NBA Kuponu yapmadan uyuyacağım diyordum bir anda 10k+2.5 k sponsor çıktı. Ama ilginç bir sekilde kuponu yaparken çok gergindim, bilmiyorum benim değil diye mi rahat oynayamadım anlamayamadim. Yani normalde dün 20 kupon yapsam 19 una deveyi koyardım onu bile koymadım baktığım halde
Öyle gardaşım geçmiş olsun yeni gördüm üzüldüm valla

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,389
36,627
113
Tabi insan oynayınca farklı da milletten alıp oynayınca en iyisini bulup oyniyim diyorsun iste para sende olsa adim kadar emindim fox olsun durant olsun hayatta oynamazdin sağlık olsun diyelim