- 1,939
- 2,241
- 113
Adamın dmlere dönmemiişsinBosver şimdi damlamasınlar gotumuz kalkıyormuş la havle ya 🤣
Adamın dmlere dönmemiişsinBosver şimdi damlamasınlar gotumuz kalkıyormuş la havle ya 🤣
İyi ver hadi 1 k atalım kazancın yüzde 30 u seninYok rahat ol araştırmamı yaptım son kez check edip yazacam 🤣
la yok ben sana hiçbir yerden yazmadım istemem para mara aq sağolasınKanka gündüz çok bildirim vardı gözümden kaçmış olabilir şuan o gün mıllete attığım kadar atamam ama 500 atayım kupon parası istiyorsan
Dm atıyorum birazdanİyi ver hadi 1 k atalım kazancın yüzde 30 u senin
o gun mıllete ne attın onuda halk merak edıyor acıkla beklıyoruzKanka gündüz çok bildirim vardı gözümden kaçmış olabilir şuan o gün mıllete attığım kadar atamam ama 500 atayım kupon parası istiyorsan
Demekki güzel dm atamamısAdamın dmlere dönmemiişsin
Alevli emojili atmalıydıDemekki güzel dm atamamıs
PuajajjsKardeşim sadakat mağazasına zam yapmak nedir tayyip misin sen 1k puana 50 spin alıyoduk 1500 yapmışlar asgari ücreti mi takip ediyonuz @Padişahbet Destek
Kanka harcadım zaten pek bısey kalmadı ki telefon aldım icrayı kapattım 100 40 liraya yatırım yaptık öyle gitti zatenla yok ben sana hiçbir yerden yazmadım istemem para mara aq sağolasın
ins iyi değerlendirirsin geri vermede naparsan yap
3 kere büyük vurduk hepsi geri gitti üstüne bide borc yapıp bankalarla uğraştık hep aynı dongu
Siteye jest bonusu ekle diyorum hakkınız yok dedi kapat hesabımı dedim tamam dedi kapattıPuajajjs
Şu siteyi gram sevmiyorum aşırı berbat bi yerKardeşim sadakat mağazasına zam yapmak nedir tayyip misin sen 1k puana 50 spin alıyoduk 1500 yapmışlar asgari ücreti mi takip ediyonuz @Padişahbet Destek
JssksjsjsjsjshshsjsjshshsjsjdjdSiteye jest bonusu ekle diyorum hakkınız yok dedi kapat hesabımı dedim tamam dedi kapattı
Bonusları kaldırmışlar puan mağazınsa zam gelmiş önceden doğum gününde nakit ekleyip%50 yatırım bonusu veriyodu onu bile değişmişŞu siteyi gram sevmiyorum aşırı berbat bi yer
Kimine 1 k kimine 2 k bende miktar kişiye göre hatta bi kaç kişiye de 3 ko gun mıllete ne attın onuda halk merak edıyor acıkla beklıyoruz
Ben oraya 3-4 ay önce 79k yatırım yaptım limit varmış sporda 762₺ maks basabiliyordım gidip sinirden slotta sıfırladım daha da uğramadımŞu siteyi gram sevmiyorum aşırı berbat bi yer
Güzel para kesene bereketKimine 1 k kimine 2 k bende miktar kişiye göre hatta bi kaç kişiye de 3 k
İyi puan vardır bozup nba basalım gelBen oraya 3-4 ay önce 79k yatırım yaptım limit varmış sporda 762₺ maks basabiliyordım gidip sinirden slotta sıfırladım daha da uğramadım
Eyvallah dost Ona rağmen yine yaranamıyoruz işte ınsanlar istiyor ki 24 saat boyunca dağıtım yapalımGüzel para kesene bereket
Pıan ne oluyorİyi puan vardır bozup nba basalım gel