- 1,875
- 2,185
- 113
BUESHZKL
Mat
Mat
Sadakat puanı profilde çıkıyoPıan ne oluyor
Şifre neydi acaba bakayımSadakat puanı profilde çıkıyo
Link nsSadakat puanı profilde çıkıyo
En nefret ettiğim site kanka valla kim ne derse desin tümbet benim için en kral site özel günlerde bari adam akıllı eklemeler yapıyolar saçma sapan kural yok geçen sene 1.800 yatırıma dededen 160 k çekmiştim hiç bir betco sitesi ödemezdi kat kuralı zımbırtısı uydurur duBen oraya 3-4 ay önce 79k yatırım yaptım limit varmış sporda 762₺ maks basabiliyordım gidip sinirden slotta sıfırladım daha da uğramadım
Güldüm ama buna bi küfür var onu etmek lazım bu kadar da haysiyetsiz olduğunu bilmiyordumAynen bilmez miyim b bak seninkinden örnek vereyim eski kankan puajajaj
Ekli dosyayı görüntüle 916169
Tümbet öyle sorun olmuyorEn nefret ettiğim site kanka valla kim ne derse desin tümbet benim için en kral site özel günlerde bari adam akıllı eklemeler yapıyolar saçma sapan kural yok geçen sene 1.800 yatırıma dededen 160 k çekmiştim hiç bir betco sitesi ödemezdi kat kuralı zımbırtısı uydurur du
Dolandırılmak seni mental de etkilemiş forumda kocaman banner varLink ns
Sende mi 40k verdinGüldüm ama buna bi küfür var onu etmek lazım bu kadar da haysiyetsiz olduğunu bilmiyordum
O an olsa vereceğimi biliyor ben kin tutamıyorum öyle hayır diyemiyorum kimseye oda bunu biliyor ondan bu kadar uğzsüzGüldüm ama buna bi küfür var onu etmek lazım bu kadar da haysiyetsiz olduğunu bilmiyordum
Ben gidip bannerdan gireceksem siz neden varsınız puajajaDolandırılmak seni mental de etkilemiş forumda kocaman banner var
Yok kanka ben borç vermeyi senin sayende bıraktım 🤣Sende mi 40k verdin
Parayı anladık da (Mara) nedir dost ? Yine seks hikâyesi mi yazıyorsun Feridun abila yok ben sana hiçbir yerden yazmadım istemem para mara aq sağolasın
ins iyi değerlendirirsin geri vermede naparsan yap
3 kere büyük vurduk hepsi geri gitti üstüne bide borc yapıp bankalarla uğraştık hep aynı dongu
Insallah yakın zamanda evınden yakınından cenaze cıkarda anlarsın mubarek kandıl gecesı kabul olur umarım.La olm ben ondan para istemedim kendisi yazmış ıban at diye ben de attım 2 gün sonra geliyor bana diyor ki Bursa’ya geldim cenazem var dışarı çıkıp atm den atıcam bende deli oldum böyle benimle taşşak geçince bende ağır konuştum küfür ettim kavga ettik
Sen bana borç mu verdin amkYok kanka ben borç vermeyi senin sayende bıraktım 🤣
Bence o senin haricinde de burada borç taktığı olduO an olsa vereceğimi biliyor ben kin tutamıyorum öyle hayır diyemiyorum kimseye oda bunu biliyor ondan bu kadar uğzsüz
Biz paranın ne olduğunu unuttuk o yüzden para kelimesini sizin için mara kelimesini bizim için yazmışParayı anladık da (Mara) nedir dost ? Yine seks hikâyesi mi yazıyorsun Feridun abi
Salak salak konuşma lan bu nasıl bi beddua aqInsallah yakın zamanda evınden yakınından cenaze cıkarda anlarsın mubarek kandıl gecesı kabul olur umarım.