- 17,615
- 9,340
- 113
Gelmez zaten de girmezsek gelir aq koddan çıkanı bastım bendeadmin esc cağırmıs mala vuruyor ne kodu aq
bu arada bu 1000 oranlar ne kardeşim biri ardadan biri semihten diğeride el bilal toureden yatar aq
Gelmez zaten de girmezsek gelir aq koddan çıkanı bastım bendeadmin esc cağırmıs mala vuruyor ne kodu aq
bu arada bu 1000 oranlar ne kardeşim biri ardadan biri semihten diğeride el bilal toureden yatar aq
Loser konusunda kupon mu yapılır aqHadi kupon yap takip edelim aq sabah olmaz yoksa
Ben sana atmadım mı lan yazmıştım sana durumlar nasıl diyetatara parayı vurdun bize 1 lira atmadın diyip konudan kaçırasım var
çok çabuk sinirleniyor puhah gecen fena sövmüştü birine aq
Bu konu tarihinde böyle dışlanmamıştı puajjaLoser konusunda kupon mu yapılır aq
Kanka konu başlığı kaybetmek aq 🤣Bu konu tarihinde böyle dışlanmamıştı puajja
Buraya kupon attım 5 6 kez hep tekten gidiyor aq kafayı yiyecemLoser konusunda kupon mu yapılır aq
semih geçen orta sahadan alıp zlatan gibi herkesi ipe dizip golü atmışGelmez zaten de girmezsek gelir aq koddan çıkanı bastım bende
Söyle güvendiğin maçları dicemde korkuyorum aqBuraya kupon attım 5 6 kez hep tekten gidiyor aq kafayı yiyecem
bizde sağlığına duacıyız demiştikBen sana atmadım mı lan yazmıştım sana durumlar nasıl diye
Hasbelkader 1i gelir belki işte kanka hiçbiri atamayacak bencesemih geçen orta sahadan alıp zlatan gibi herkesi ipe dizip golü atmış
şimdi biz oynadık ya 2 pas yapamaz aq
erhan olsaydı porter 36.5 üst derdi aqSöyle güvendiğin maçları dicemde korkuyorum aq
2 maç yazarım özelden çok iyi analiz yaptım 🤣Söyle güvendiğin maçları dicemde korkuyorum aq
O porter itine 1 kez oynadım batırdı beni. 30 fark yemişlerdi devredeerhan olsaydı porter 36.5 üst derdi aq
adamın macı olmasada o bahsi verıyor
Kanka gündüz çok bildirim vardı gözümden kaçmış olabilir şuan o gün mıllete attığım kadar atamam ama 500 atayım kupon parası istiyorsanbizde sağlığına duacıyız demiştik
o ara maaş yatmıştı durumlar iyi demişizdir
2 gün sonrasını hesaba katmadık
sende tam zamanında yazmışsın aq
Ne paraymış dağıt dağıt bitmiyor bi de trip atıyolar hala adamaKanka gündüz çok bildirim vardı gözümden kaçmış olabilir şuan o gün mıllete attığım kadar atamam ama 500 atayım kupon parası istiyorsan
Sakat falan değil demi adamlar 🤣2 maç yazarım özelden çok iyi analiz yaptım 🤣
Bosver şimdi damlamasınlar gotumuz kalkıyormuş la havle ya 🤣Ne paraymış dağıt dağıt bitmiyor bi de trip atıyolar hala adama
Yok rahat ol araştırmamı yaptım son kez check edip yazacam 🤣Sakat falan değil demi adamlar 🤣