- 41,620
- 31,739
- 113
Sunu engellımKumar!!!
Sunu engellımKumar!!!
Oranı güzel isterse 100 tane denesin. O değil de bu retro doğum günümde bişe eklemedi adamlara 1 ay bedava reklam yaptıkya atar tabi 40 tane denıyor
40 tane denesem bende atarım 3 tane
Ben 7 denemede atarımya atar tabi 40 tane denıyor
40 tane denesem bende atarım 3 tane
Vergi levhan olması lasım reklamdan para almak içinOranı güzel isterse 100 tane denesin. O değil de bu retro doğum günümde bişe eklemedi adamlara 1 ay bedava reklam yaptık
Dostlarımız kazansın dedik de dostlarda da para yok aq@ahmetcansarac61 yav kardeşim paran yoksa neden kupon cıkartıyorsun
tutarsa x10 üzer
orası elinde olsa doğum gunumuzde pastanın parasını bize yatırın der aq salla orayı çok uğramaOranı güzel isterse 100 tane denesin. O değil de bu retro doğum günümde bişe eklemedi adamlara 1 ay bedava reklam yaptık
Puajjaj 209₺ miz var deme öyle @ValenciennesDostlarımız kazansın dedik de dostlarda da para yok aq
Ödemede hiç sorun yaşamadım zaten oranlar da iyiydi de havale de limit olunca yatıramaz olduk. Daha da yatırmam zatenorası elinde olsa doğum gunumuzde pastanın parasını bize yatırın der aq salla orayı çok uğramaparan kalmaz ama çatır çatır ödüyordu
Oraso kesin@TommyEgan dostumuz bi yerlerden joker parası kazanacak bize şimdi
o zaman sen nbade oynasan 2.5 üst üçlük atarına 1.65 verirlerdi dostBen 7 denemede atarım
Grubun adı cıkıtıs sınyal yapsanaOraso kesin
3 dk kala oynadım 3 dkda 5 sayı çıktı amk@TommyEgan dostumuz bi yerlerden joker parası kazanacak bize şimdi
Bu seni alakadar etmezGrubun adı cıkıtıs sınyal yapsana
O zaman 2 tane de bırakırdımo zaman sen nbade oynasan 2.5 üst üçlük atarına 1.65 verirlerdi dost
erhan seni her kupona eklerdi aq
aviatörde 2x de bozsam mı aqPuajjaj 209₺ miz var deme öyle @Valenciennes
4 maça bas aviatörü boşveraviatörde 2x de bozsam mı aq
1.02 de patlar gibi hissediyorum gerçi
yahu brezilya ligine 50.5 ne kardeşim amatör müsün3 dk kala oynadım 3 dkda 5 sayı çıktı amk