- 6,346
- 4,049
- 113
Valla ya sorma mk 2 k basıcaktım bendeUlan 50 lirayı basacaktım ona gittik konya maçına bastık
Valla ya sorma mk 2 k basıcaktım bendeUlan 50 lirayı basacaktım ona gittik konya maçına bastık
@AbuzerkömürcüUlan 50 lirayı basacaktım ona gittik konya maçına bastık
Sabahki muhabbet zaten la
Ya o maçı koymadım gittim barça maçını koydum 6000 bine 100k veren kupon yattı bu barça batıp küme düşer inşallahsakal varda battık biz basamadık dostlarımız kazansın dedık
Kumarbaz sürekli haram yiyen birinin kandilde dua kabulü beklemesiBu kandil gecesinde birine o kadar beddua ettim ki inşallah tutar başka bir dileğim yok Allah kötü kalpli pis niyetli insanlara fırsat vermesin mahvetti psikolojimi
Geçmiş olsunYa o maçı koymadım gittim barça maçını koydum 6000 bine 100k veren kupon yattı bu barça batıp küme düşer inşallah
ne bileyim kardeşim çalışırken foruma hakim değilimSabahki muhabbet zaten la
barça 0-2 alırYa o maçı koymadım gittim barça maçını koydum 6000 bine 100k veren kupon yattı bu barça batıp küme düşer inşallah
Dostum ne alakası var helalinden para kazanıyoruz sonuçta alın teriyle orada hakkımı yiyen mobbing yapan insana beddua da ederim benimki temenni sadece sürekli haram yiyor dediğin adam da ben en son 2 ay önce çekim yapmışımdırKumarbaz sürekli haram yiyen birinin kandilde dua kabulü beklemesi
10 dkdır spamlıyorum
- Bonus Adı:Le Santa Freespin
- Son Kullanma Tarihi:2026/01/17
- Kalan bonus miktarı:0,00 ₺
- Orjinal çevrim şartı:1,00 ₺
- Kalan çevrim şartı:1,00 ₺
- Bonus tipi:freeRound
- Verilmiş Free Spins:20
allahım matbette gülemedik bari jojoda gülelim amin
ver ordan bi max win şu mübarek günde
Çekim yapmamış olman haram peşinde olduğun gerçeğini değiştirmez neyse uzatmim allah bildiği gibi yapsınDostum ne alakası var helalinden para kazanıyoruz sonuçta alın teriyle orada hakkımı yiyen mobbing yapan insana beddua da ederim benimki temenni sadece sürekli haram yiyor dediğin adam da ben en son 2 ay önce çekim yapmışımdır
Bu oyun bazen çok süpriz ödeme yapıyo al da gel 25 liramızı
Amin
Usta Valencia girecektim hepte Valencia ya oynarım oranı da iyiydi buna kg ve barça girdik şu saatten sonra atacakları gol batsın lanet takımbarça 0-2 alır
tek kale oynuyorlar
Ben doğru bisey yaptığımı savunmuyorum zaten dost ne yapalım işte haram da olsa koşuyoruz peşinden haklısınÇekim yapmamış olman haram peşinde olduğun gerçeğini değiştirmez neyse uzatmim allah bildiği gibi yapsın
barça 0-1 dostUsta Valencia girecektim hepte Valencia ya oynarım oranı da iyiydi buna kg ve barça girdik şu saatten sonra atacakları gol batsın lanet takım