- 24,476
- 25,326
- 113
Bitmek bilmedi kefen parası maşallahSon kefen parasını bastım. Bu da gelmezse giderim buralardan Ekli dosyayı görüntüle 916061
Bitmek bilmedi kefen parası maşallahSon kefen parasını bastım. Bu da gelmezse giderim buralardan Ekli dosyayı görüntüle 916061
Gerçekten kefen parası buBu nasıl kefen ramses misin awk kefen kefen 5. kupon bu
DeğilSite saglammı
puahjaha günün en iyi şakasıydıMeto dönüşünün şerefine 3 şanslı kişiye 1 k yapıstırıcakmış 🤣🤣
Yüzyılın demeliydinpuahjaha günün en iyi şakasıydı
1k cekım verdım rulet chıpıyle betpas o gelırse qr la holıgan ordan spın verıcek onu alacaz oooo cok ısımız varMeto dönüşünün şerefine 3 şanslı kişiye 1 k yapıstırıcakmış 🤣🤣
hep bi tripler dark lord takılmalar falan salihim bunu neden biz sürekli yaşıyoruz LŞGFDSKJGKLDSJGKLSDJYüzyılın demeliydin
Qr yatırım yapma kucağa alırlar valla söylim1k cekım verdım rulet chıpıyle betpas o gelırse qr la holıgan ordan spın verıcek onu alacaz oooo cok ısımız var
Uzantısı kacDostlar bahigo 200 freebet eklemiş hesapları kontrol edin bana ekleditse hepinize eklemiştir siteye toplam 1 yatırım var
Ben 50 dır holigana qr yatırım yapıyorum şükür kucaktan indiğimiz yokQr yatırım yapma kucağa alırlar valla söylim
Gunde 3 5 tane yapmadıkca bsey olmazQr yatırım yapma kucağa alırlar valla söylim
4 katlı benim kefenimBitmek bilmedi kefen parası maşallah
O ne awMat kodu 9 lira ödedi yav yürü git aq
ne oluyor lan dmsnndUTANIN