- 35,511
- 36,904
- 113
Ben senden daha çok merak ediyorum da bana bile anlatmıyor çıplak resim şantaj diye düşünüyorum benKanka senin sıkıntılı durum nedir valla merak ettim özel değilse dm den konusalım istersen
Ben senden daha çok merak ediyorum da bana bile anlatmıyor çıplak resim şantaj diye düşünüyorum benKanka senin sıkıntılı durum nedir valla merak ettim özel değilse dm den konusalım istersen
çakkal etti senin mat bizi 2 gündürBugünlerde geçer elbet... Hele bir mat kod atsın ..
Kardeşim öyle derine inmeye gerek yok 3-5 özel ödemeler var acil olan dolaylı olarak böyle özetleyimKanka senin sıkıntılı durum nedir valla merak ettim özel değilse dm den konusalım istersen
@Metings1905Oyuncu değişikliği 78DK
10 Numara JoeQuanqa Çıkıyor
11 Numara Passion Oyunda
Çay bogazımda kaldı 🤣🤣🤣Kuşu ötmüyor
Fakirlerle dm'den konuşmayı pek sevmiorum eyvallah 😅Kanka senin sıkıntılı durum nedir valla merak ettim özel değilse dm den konusalım istersen
4 icra bi de arkadaşa borç var artı markete 10kKardeşim öyle derine inmeye gerek yok 3-5 özel ödemeler var acil olan dolaylı olarak böyle özetleyim
Nodmaldir dost hastane isleri harbi sıkıntı valla en kısa sürede eski haline kavuşur ins annen çok geçmiş olsunHe evet kanka 😂 kafa gitti bizikm aw
Öyle olsa umrumda olmaz benimkiler4 icra bi de arkadaşa borç var artı markete 10k
Yanlız fakirin dostu gene fakirdir kanka 🤣🤣Fakirlerle dm'den konuşmayı pek sevmiorum eyvallah 😅
Bu lafi bana desen atam demez seni kursuna dizerdim puahaFakirlerle dm'den konuşmayı pek sevmiorum eyvallah 😅
Dost kalalım ama ikimizden biri köşeyi dönene kadar dm gelmeyelim 😅Yanlız fakirin dostu gene fakirdir kanka 🤣🤣
PuajahajahBu lafi bana desen atam demez seni kursuna dizerdim puaha
Merhaba dost olak mıYanlız fakirin dostu gene fakirdir kanka 🤣🤣
Zengin'i kendine dost kardeş edinen Fakire köpek çekip düşmanı gören Sinan engin @Mrlbra dosta selam olsunBu lafi bana desen atam demez seni kursuna dizerdim puaha
Benim götüme de yılan kaçmış durumda 🤣🤣Dost kalalım ama ikimizden biri köşeyi dönene kadar dm gelmeyelim 😅
Senn zenginsin kardeşim sana denmez ki 😅Bu lafi bana desen atam demez seni kursuna dizerdim puaha
As koçumZengin'i kendine dost kardeş edinen Fakire köpek çekip düşmanı gören Sinan engin @Mrlbra dosta selam olsun
Olak kanka ama fakir dost kabul ediyorsan 🤣🤣Merhaba dost olak mı