- 66,293
- 32,055
- 113
Bizde tam dolandiracak adam arıyoruz gel bakalım şöyle yamacimaKripto yatırımdan anlayan varmı
Bizde tam dolandiracak adam arıyoruz gel bakalım şöyle yamacimaKripto yatırımdan anlayan varmı
Ben halen alamıyorum 🤣🤣Gunde 1 defa alınıyor artik o yuzden herkes alabiliyor suan eskiden her kodu alıyordular suan alamiyorlar
Gunde 1 defa alınıyor artik k yuzden herkes alabiliyor suan eskiden her kodu alıyordular suan alamiyorlar
BazenVayyyy metin sen yaşıyonmu yaaaa
Durumlar acayip vahimBizde tam dolandiracak adam arıyoruz gel bakalım şöyle yamacima
Nerelerdeydin la helvanı kavuruyolsrdı geçen
Jojonun bugün attigi ilk kodu aldım hemen bide 2 dakika önce paylasmistlar yazdim oldu her gün tek hak aliyorumBen halen alamıyorum 🤣🤣
Yapacak bişey yok kim kimi yerse bundan sonraDurumlar acayip vahim
Gözüne kestirdin biri Marıo muYapacak bişey yok kim kimi yerse bundan sonra
Kardeşim geçen nasıl tam nokta atışı geldi korner yine birakamadik kumarı geldigi için gelmese birakacaktikMaç verin basalım dicem sonra bize basıyor maçlar
Zaten gece attıklarinda çok kolay alınıyor günde 10 taneye yakin kod veriyorlar illa denk geliyor isteHarbimi la gerçi olsa nolur 20tl için 2 saat nöbet tutuyor millet ben onun yerine gidiyorum film izliyorum neyse denk gelirse denerim belki
Kim denk gelirse artık bundan sonraGözüne kestirdin biri Marıo mu
Kod canavarı adamsın maxı vur geçJojonun bugün attigi ilk kodu aldım hemen bide 2 dakika önce paylasmistlar yazdim oldu her gün tek hak aliyorum
Doğru adrestesin hemen verelim puhaaMaç verin basalım dicem sonra bize basıyor maçlar
Banko maçım varMaç verin basalım dicem sonra bize basıyor maçlar
Neyse abuzer Mario yu dolandırırsa ordanda yürüme ihtimalimiz varmış sonuçta güçlerimiz birZaten gece attıklarinda çok kolay alınıyor günde 10 taneye yakin kod veriyorlar illa denk geliyor iste
Pana yenerMaç verin basalım dicem sonra bize basıyor maçlar
Kod canavari ve koddan 0 cekim puhaaKod canavarı adamsın maxı vur geç
İşte bu bizi kurtaracak kişi abuzerKim denk gelirse artık bundan sonra