- 24,574
- 25,432
- 113
Ben kendimi süresiz banlatıyrum iyi forumlar
Sıva kolları metinim burada iş sana düşüyor cruziero belediye başkanıİmamoglundan once cıktım
O daha çok yatar, adamlar resmen bizden başka kimse hırsızlık yapamaz diyorİmamoglundan once cıktım
Erhan naptıSıva kolları metinim burada iş sana düşüyor cruziero belediye başkanı
kanka bilmiyom maddi iş birliği yapan kimse yok benimle manevi olarakta ihtiyaç duyan yok wjajdjwjjdErhan naptı
Boş kağıda imza atarımkanka bilmiyom maddi iş birliği yapan kimse yok benimle manevi olarakta ihtiyaç duyan yok wjajdjwjjd
işte dolu kağıda imza at kardeşim sorun o gfdghdBoş kağıda imza atarım
Varsa ona da atarım yeter ki bitsin artıkişte dolu kağıda imza at kardeşim sorun o gfdghd
Sponsorla beraber mi kupon veriliyorGecenin NBA imza kuponu hazırdır. Bilgi için dm lütfen
Paslandı benim joker alamıyorum 3 gündür. Aldır şunu artık be kardeşimGecenin NBA imza kuponu hazırdır. Bilgi için dm lütfen
Ücreti mukabilinde kupon ile birlikte sponsorun kendisini bile veririmSponsorla beraber mi kupon veriliyor
20 kuruş pazarlık payı yokturÜcreti mukabilinde kupon ile birlikte sponsorun kendisini bile veririm
Kardeşim parasızlıktan maç satıyorum şu anPaslandı benim joker alamıyorum 3 gündür. Aldır şunu artık be kardeşim
27 son20 kuruş pazarlık payı yoktur
59 lira var vakıfbankta. Nesineye atsam kupon bile yapılmıyor...Kardeşim parasızlıktan maç satıyorum şu an
7 kuruş hesaba yazalım kabul27 son
Bsna at sana maçları satayım. Sende başkasına satarsın yolunu bulursun59 lira var vakıfbankta. Nesineye atsam kupon bile yapılmıyor...
Olmaz yanında hediye şekeri, çartı, curtu kapalı zarfı ile gelecek7 kuruş hesaba yazalım kabul