- 12,064
- 10,366
- 113
Geçen gün helvanı yedik olm bizMerhaba
Geçen gün helvanı yedik olm bizMerhaba
YarasınGeçen gün helvanı yedik olm biz
İyi bari dost eski olaymı bana anlattığınErhanim ani bir kararla ameliyat dediler dün gece. Bugün de öğlen gibi aldılar 5 saat falan içerde kaldı biz de tabi endiselendik. 6 gibi çıktı. Durumu iyi servise aldılar bir problem yok. Ağrısı çok şimdilik ama son olur inşallah öyle dediler. Korkulacak bisey yok çok şükür
Özelden arkadaşlarımı neden rahatsız edip numaramı istiyorsunMerhaba
PuhaaaBen kendimi süresiz banlatıyrum iyi forumlar
Bır arkadas sana ulaşıcakmıs cokme işi var dedıÖzelden arkadaşlarımı neden rahatsız edip numaramı istiyorsun
Battik gol oldu ofsaytimsi pozisyonmus 1.47 den gittikErhan naptı
Özelden arkadaşlarıma ulaşma hem arkadaşımın nosu ne geziyor sendeBır arkadas sana ulaşıcakmıs cokme işi var dedı
BeleşmiGecenin NBA imza kuponu hazırdır. Bilgi için dm lütfen
DerinizÖzelden arkadaşlarıma ulaşma hem arkadaşımın nosu ne geziyor sende
Sen kendi koyma Ahmedim belki şansımız artarYok mu bi babayiğit gelip @Erhan2121 @tahir1603 @Barrios @ahmetcansarac61 alın size 1er k joker alın diyecek
Yoktur bence hahdhaYok mu bi babayiğit gelip @Erhan2121 @tahir1603 @Barrios @ahmetcansarac61 alın size 1er k joker alın diyecek
Barrios ve tahire yapis ilaki vardır ben taze battimYok mu bi babayiğit gelip @Erhan2121 @tahir1603 @Barrios @ahmetcansarac61 alın size 1er k joker alın diyecek
Allah ıslah etsin yokluktan maç satıyorumBarrios ve tahire yapis ilaki vardır ben taze battim
Kardeşim anlamiyon galiba adam bizi etiketleyip etiketlediklerine biri joker ısmarlamaz mi diye soruyor bizden istemiyor yaniBarrios ve tahire yapis ilaki vardır ben taze battim
Cahille tartışma kanka sağlığın için diyorumKardeşim anlamiyon galiba adam bizi etiketleyip etiketlediklerine biri joker ısmarlamaz mi diye soruyor bizden istemiyor yani
Başka isim verBarrios ve tahire yapis ilaki vardır ben taze battim
Ben 1 saat once battım hala aklım o macta kaldi ama bize bu saatten sonra degil joker hava parası dahi atan olmaz puhaaKardeşim anlamiyon galiba adam bizi etiketleyip etiketlediklerine biri joker ısmarlamaz mi diye soruyor bizden istemiyor yani
Harbi okuduğunu da anlamıyor herifCahille tartışma kanka sağlığın için diyorum