- 17,821
- 9,475
- 113
Alttaki gelmiş üsttekini çok aradın mı kankaKefen param ektedirEkli dosyayı görüntüle 916012
Alttaki gelmiş üsttekini çok aradın mı kankaKefen param ektedirEkli dosyayı görüntüle 916012
Çok aradimAlttaki gelmiş üsttekini çok aradın mı kanka
Hala atmadı namussuzlar son 5dkÇok aradim
Atmazlar çünkü buraya attigim hiçHala atmadı namussuzlar son 5dk
Vara bakıyo mevzu varAtmazlar çünkü buraya attigim hiç
bir kupon gelmedi şimdiye kadar
göz var göz 🧿Atmazlar çünkü buraya attigim hiç
bir kupon gelmedi şimdiye kadar
Çıkmadı bişey püüVara bakıyo mevzu var
Zor günler için sakladigim 12 TL m gittiBitti 0 0 malesef
Çok şükür bugünde haram yemedin allahın sevdiği kulusunZor günler için sakladigim 12 TL m gitti
Evet seviniyorumÇok şükür bugünde haram yemedin allahın sevdiği kulusun
Sendemi battinEvet seviniyorum
Mat kod atar diye bekliyorum 4 saattir atmıyor battı mı bunlar noldu yavZor günler için sakladigim 12 TL m gitti
Erhanim ani bir kararla ameliyat dediler dün gece. Bugün de öğlen gibi aldılar 5 saat falan içerde kaldı biz de tabi endiselendik. 6 gibi çıktı. Durumu iyi servise aldılar bir problem yok. Ağrısı çok şimdilik ama son olur inşallah öyle dediler. Korkulacak bisey yok çok şükür@vurucu999 annenin durumu nasil dost
Geçmiş olsun kardeşim acil şifalarErhanim ani bir kararla ameliyat dediler dün gece. Bugün de öğlen gibi aldılar 5 saat falan içerde kaldı biz de tabi endiselendik. 6 gibi çıktı. Durumu iyi servise aldılar bir problem yok. Ağrısı çok şimdilik ama son olur inşallah öyle dediler. Korkulacak bisey yok çok şükür
Geçmiş olsunErhanim ani bir kararla ameliyat dediler dün gece. Bugün de öğlen gibi aldılar 5 saat falan içerde kaldı biz de tabi endiselendik. 6 gibi çıktı. Durumu iyi servise aldılar bir problem yok. Ağrısı çok şimdilik ama son olur inşallah öyle dediler. Korkulacak bisey yok çok şükür
Merhaba hg hapis bitti miMerhaba
İmamoglundan once cıktımMerhaba hg hapis bitti mi