- 24,697
- 25,549
- 113
@Erhan2121 de parayı vurmuş belli
Konusu da yokki aga fş verenler konusu var habire slot paylaşımı var millet ne meraklı slota para kaptırmayaPara yok ki bonusları bilelim Mami . Yanlış adama soruyorsun
Benim de şuan tek hedefim düzenli bir ilişki ama bize nerde kırık var onlar denk geliyorBenim psikolojiyi şöyle bir kız düzeltir anca
Allah düşürmesin. Büyük konuşma kankamKonusu da yokki aga fş verenler konusu var habire slot paylaşımı var millet ne meraklı slota para kaptırmaya
Harbi ya 😂😂😂 lâ şöyle mülayim adam akıllı bi kız çıksa karşıma herşeyi yoluna sokarımBenim de şuan tek hedefim düzenli bir ilişki ama bize nerde kırık var onlar denk geliyor
rabbim alıştırmasınFakirliğede alışıyoruz yavaş yavaş
Eskiden köylerde evlenilecek kızlar vardı . Şimdi cluptan çıkmıyorlarBenim de şuan tek hedefim düzenli bir ilişki ama bize nerde kırık var onlar denk geliyor
erhanla urfalıda fingirdek@Erhan2121 de parayı vurmuş belli
Ben 700k kazanıp rulet ve slotta kaybettim knk zaten lanet olsun elim gitmez dahaAllah düşürmesin. Büyük konuşma kankam
Ben alıştım Atatürk dost.Fakirliğede alışıyoruz yavaş yavaş
Olsalar nolacak ya herkes için geçerli değil çoğu 3 kuruşluk adamlarOoo ben burda gerçekleri insanların yüzüne vurduğum için forumun yarısı düşmanım 😂
Çok farkediyor gerçekten ben zamanında görmüştüm faydasını harbi kumardan uzaklaştırıyor düzgün kız olunca hayatındaHarbi ya 😂😂😂 lâ şöyle mülayim adam akıllı bi kız çıksa karşıma herşeyi yoluna sokarım
Aga sende mi battın la bi ara manyak bi para vurmuştun sankiFakirliğede alışıyoruz yavaş yavaş
Benim hedefim Abuzer. En tehlikeli adam oerhanla urfalıda fingirdek![]()
Knk ben utanırım oynamaya şahsen kızın hayatını sikmeye ne hakkımız var demi ama yalnız olunca işler farklı insanın en büyük düşmanı kendisi aslında kendimize yaptığmız şeylerde acımasız oluyoruz ama konu başkası olduğu zaman işler değişiyorÇok farkediyor gerçekten ben zamanında görmüştüm faydasını harbi kumardan uzaklaştırıyor düzgün kız olunca hayatında
Abuzer iyidir çok tanımam ama iyi biri gibiBenim hedefim Abuzer. En tehlikeli adam o
kaçta kaç olunca haracımızı alacaz olm maymun ettinVar bi hayalimiz
3te3 oldu bakalim nereye kadar gidecez
Abu iyidirAbuzer iyidir çok tanımam ama iyi biri gibi