- 66,332
- 32,118
- 113
Biz herkes miyiz kardeşim sanalda olsa bi dostluğumuz var şükür puhahahhaEtrafımız da ki herkes yalan konuştuğu için doğru nedir unuttuk
Biz herkes miyiz kardeşim sanalda olsa bi dostluğumuz var şükür puhahahhaEtrafımız da ki herkes yalan konuştuğu için doğru nedir unuttuk
Düzen biraz daha böyle gidersen doğru konuşan kalmayacakEtrafımız da ki herkes yalan konuştuğu için doğru nedir unuttuk
İnsanlarda utanma kalmamış ki millete şirin gözükecem diye ulu orta utanmadan yalan konuşan adamlar var ne diyim Allah ıslah etsinDüzen biraz daha böyle gidersen doğru konuşan kalmayacak
Abartma kardeşim yanlış anlayacaklarSeninle şöyle olabilirdik abu
Ekli dosyayı görüntüle 915947
Bu doğru geçen bir tanesi ile burada tartıştık sabah akşam rolling kovalayan adam benim numaramı verene 2K atacakmış komikler ya ciddenİnsanlarda utanma kalmamış ki millete şirin gözükecem diye ulu orta utanmadan yalan konuşan adamlar var ne diyim Allah ıslah etsin
Valla dost dürüst olanı da harcıyorlar . Yalan konuşanı savunmuyorum. Ne etliye ne sütlüye karışmadan devam.İnsanlarda utanma kalmamış ki millete şirin gözükecem diye ulu orta utanmadan yalan konuşan adamlar var ne diyim Allah ıslah etsin
Para mı kalmadı yoksa dünyanın sonu mu geliyor 😃Hic bir fikrimiz yok konu muhabbet konusu biz kumar oynamıyoruz ki bilgimiz olsun sadece sohbet var burda
Bana ℅50 maç lazm öyle sonucu kesin belli olunca zevk almıyorum spoiler sevmemMaç satılır beyler %100 fix maçlar.
Numaran neydi kardeşimBu doğru geçen bir tanesi ile burada tartıştık sabah akşam rolling kovalayan adam benim numaramı verene 2K atacakmış komikler ya cidden
Yaz kızım 2 kilo çimentoNumaran neydi kardeşim
Yüzüne kan gelmiş kardeşimBana ℅50 maç lazm öyle sonucu kesin belli olunca zevk almıyorum spoiler sevmem
Knk 20% 25 çevrim siz lazım spor için senin varmı bildiğin kurudum la gece kötü geçtiValla dost dürüst olanı da harcıyorlar . Yalan konuşanı savunmuyorum. Ne etliye ne sütlüye karışmadan devam.
Ooo ben burda gerçekleri insanların yüzüne vurduğum için forumun yarısı düşmanım 😂Bu doğru geçen bir tanesi ile burada tartıştık sabah akşam rolling kovalayan adam benim numaramı verene 2K atacakmış komikler ya cidden
Benim psikolojiyi şöyle bir kız düzeltir ancaSeninle şöyle olabilirdik abu
Ekli dosyayı görüntüle 915947
Para yok ki bonusları bilelim Mami . Yanlış adama soruyorsunKnk 20% 25 çevrim siz lazım spor için senin varmı bildiğin kurudum la gece kötü geçti
Fakirliğede alışıyoruz yavaş yavaşYüzüne kan gelmiş kardeşimfingirdiyon