- 25,469
- 16,775
- 113
Doktor hâlâ kod diyorsun. Tamam istemeyecez paraBıraktım oynamayı. Jojo koddan çekmiştim 260 onunla uğraşıyordum
Doktor hâlâ kod diyorsun. Tamam istemeyecez paraBıraktım oynamayı. Jojo koddan çekmiştim 260 onunla uğraşıyordum
Gelip millete laf atıyor herşeye gülücük atıyor. Ama devran döner elbetAbuzer dimi çok tehlikeli adam
Kandiliniz mübarek olsunAbuzer dimi çok tehlikeli adam
Anlamadım?Gelip millete laf atıyor herşeye gülücük atıyor. Ama devran döner elbet
TakılıyorumAnlamadım?
Hani kandil simidi nerdeKandiliniz mübarek olsun
Abuzer iyidir de tek sıkıntısı işte senelerdir kazanamıyorGelip millete laf atıyor herşeye gülücük atıyor. Ama devran döner elbet
Takılıpta düşmeTakılıyorum
Herkes gibi Abuzerde kazanır umarım 🙏🏻Abuzer iyidir de tek sıkıntısı işte senelerdir kazanamıyor
Cuma olsaydı camiden alırdık beleşeHani kandil simidi nerde
Bak demin övdünm seni terso yapma abuTakılıpta düşme
İyiki bı kazandın vur yüzümüze yüzümüzeAbuzer iyidir de tek sıkıntısı işte senelerdir kazanamıyor
Kazanıyordur la o az değil o kesin Konya da pavyonlarda namı vardır onunHerkes gibi Abuzerde kazanır umarım 🙏🏻
Sende kazan sende vur kardeşim ben razıyımİyiki bı kazandın vur yüzümüze yüzümüze
Allah razi olsunSende kazan sende vur kardeşim ben razıyım
İstanbul numarası bu dolandırıcı yeme bizi simdiSon kısım doğruda ilk kelime yanlış kazansam bilirsin kardeşim bak daha yeni geldi bunlara gidiyor para buda sırada bekliyorEkli dosyayı görüntüle 915942
O slot kazancı eskiydiDoktor hâlâ kod diyorsun. Tamam istemeyecez para