- 35,639
- 37,065
- 113
Donun bile gider ole demeZara verdiğim paranın çeyreğiyle slot oynayasaydim muhtemelen 2-3 kez milyonluk kazanç denk gelirdi. Ama gel gör ki herkesin bir zaafı var
Donun bile gider ole demeZara verdiğim paranın çeyreğiyle slot oynayasaydim muhtemelen 2-3 kez milyonluk kazanç denk gelirdi. Ama gel gör ki herkesin bir zaafı var
nasıl yok özelden iban attık o kadarYok sadece show yapıyorum artik puaha
Bence harika Bonus oran şartı 1.60 3 maçJokere savaş açtım artık joker almıyorum dost ayni maclara oynama yok mac onu oyna yok 3 mac olacak yok max 10 kati cekim gerek yok rezil ettiler kendilerini
Ben hep burdayım hiç gitmedimBen kesmem dost apo da kesmez di mi @wasil 🤣
Acele et biraz1 Saate geleceğim arkadaşlar işler güçleri beklemez , sakince devamke
Allah aşkına ver bak ağlarım sensin ben nasil kazanç elde ederimErhan sen ağzında kuş ta tutsan sana maç vermem ,.boşuna o çabaların
Bi sinirlenseneLa benim gibi prof oynayan yok forumda sen bana ole bakma sinirlenince 50 10 oran bile tutturuyorum
TG dan atayimmi ibanBen hep burdayım hiç gitmedim![]()
Eyvallah Kankam bol şansAcele et biraz
Cevap verme çabuk git gelEyvallah Kankam bol şans
Yemin ederim szofren olmus puaha@Erhan2121 puahhajajajaa😂😂😂😂
Ben 100k lik kuponlar yapmis 2milyon paraları bulmuş biriyim sen benim dengimmisin deliSen ve prof oyun oynamak heeForumda bjri vardı çemal mi ne 1.03 lerden yürürdü onun oynadığı kuponlar senin 3,5 k bastığını hatırlıyorum
![]()
Bugun kandilmis o yuzden bugün sakin kalacamBi sinirlensene
No bonus oldum 2 cekim yaptık diye bos siteBence harika Bonus oran şartı 1.60 3 maç
Hayırdır hocam meslek değiştirip pazarcı mi oldunuzŞuraya 1 şeftali 1 elma geleydi iyiydi
![]()
2 tl lik oyunda 29k aldıgımı bilirim 16tl ye ayıp etmişŞuraya 1 şeftali 1 elma geleydi iyiydi
![]()
Ödemeyi bulduk laHani buldum demiştin biraz