Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,714
11,761
113
Slotlar çok kapalı. Kodlardan alıp oynuyorum berbatlar
Arada sporda vurup skora giriyorum vur kaç yapmak için yüzde 75 ödemiyor
Bak benim favori sitem ve güvenilirliğinden dolayı kafam rahat oldugu için slotu sadece holigandan oynarım ve sweet bonanza 1000 dir benim oyunum oyun geçmişimi göstersem 4-5milyon kazancım vardır ama son 2 aydır bir şeyler oldu slotu s*ksen vermiyor naparsan yap ucundan bile göstermiyor

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,599
4,936
113
Bak benim favori sitem ve güvenilirliğinden dolayı kafam rahat oldugu için slotu sadece holigandan oynarım ve sweet bonanza 1000 dir benim oyunum oyun geçmişimi göstersem 4-5milyon kazancım vardır ama son 2 aydır bir şeyler oldu slotu s*ksen vermiyor naparsan yap ucundan bile göstermiyor
O oyunu bende oynarım sürekli. Dediğin gibi son zamanlarda ödemiyor. Gates Of 1000 de aynı

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,714
11,761
113
O oyunu bende oynarım sürekli. Dediğin gibi son zamanlarda ödemiyor. Gates Of 1000 de aynı
Ve öyle psikolojimi etkiledi ki burada max atanlara kurulmaya basladım lan 1 gün 24 saat 21 saat oynuyorum bi bok alamıyorum herifler tek elde max alıyor sonra şunu düşündüm zorladığın an paranın dibini görene kadar oyun senden alıcak sansın varsa 3-5 eldede veriyor zaten daha dingin oynamaya karar verdim bu seferde para çözemiyoruz bütün kombinasyonlar birbiriyle ters orantılı aq

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,599
4,936
113
Ve öyle psikolojimi etkiledi ki burada max atanlara kurulmaya basladım lan 1 gün 24 saat 21 saat oynuyorum bi bok alamıyorum herifler tek elde max alıyor sonra şunu düşündüm zorladığın an paranın dibini görene kadar oyun senden alıcak sansın varsa 3-5 eldede veriyor zaten daha dingin oynamaya karar verdim bu seferde para çözemiyoruz bütün kombinasyonlar birbiriyle ters orantılı aq
Aynen öyle. Vur kaç yapacan. Uzun süre takılırsan zor

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,714
11,761
113
Aynen öyle. Vur kaç yapacan. Uzun süre takılırsan zor
Tam olarak öyle çünkü öyle bi kara delikki diyelim 5k kasan var giriyon 40 k yapıyon neyse kar yaptım 5k lık oynayıp giderse gitsin diyon sonra o 5 i verince kalan 35 i de anında veriyon beynini kullanamıyor o an insan sonra diyon ki naptım ben amk

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,615
21,331
113
Zara verdiğim paranın çeyreğiyle slot oynayasaydim muhtemelen 2-3 kez milyonluk kazanç denk gelirdi. Ama gel gör ki herkesin bir zaafı var