- 18,615
- 21,331
- 113
Joker alır miyiz acaba?2 tam gaz devam
Joker alır miyiz acaba?2 tam gaz devam
Beyin yokki nereyi ameliyat etsin kiBeyin ameliyatıni gerçekleştir söz danisirim sana
Nakil yapılacak dostBeyin yokki nereyi ameliyat etsin ki
Gözlük, sana zar da düşeşi anlatayım. Sallamadan önce geleceğine inan temel kural, zarlari hisset okşa ama.unutma karşında ben gibi bir kumarbaz varsa zarı bırak parayı çıkar usulcaZara verdiğim paranın çeyreğiyle slot oynayasaydim muhtemelen 2-3 kez milyonluk kazanç denk gelirdi. Ama gel gör ki herkesin bir zaafı var
Jokere savaş açtım artık joker almıyorum dost ayni maclara oynama yok mac onu oyna yok 3 mac olacak yok max 10 kati cekim gerek yok rezil ettiler kendileriniJoker alır miyiz acaba?
Sonu dağıtım olsun mübarek mevlüt günü aminYok sadece show yapıyorum artik puaha
Nakil bulsa onuda satar bu puahaNakil yapılacak dost
Erhan sen ağzında kuş ta tutsan sana maç vermem ,.boşuna o çabalarınBeyin yokki nereyi ameliyat etsin ki
Bende tümbette 10/10 bonus alıyordum arada ilk girdiğim oyun sweet1000 1 gün bu oyunu farmliyordum hep bak 300 kere farmdan oyuna girmistimdir Max 50 bet'e kadar 2bete 16 bin düştü şansıma 30,40 betlere defalarca 1000x kaçtı çok saçma bir algoritmasi var.O oyunu bende oynarım sürekli. Dediğin gibi son zamanlarda ödemiyor. Gates Of 1000 de aynı
Öğrenmişsin oynamayı 🤣🤣2 tam gaz devam
Haram paraylan hayir yapılmaz almadin mi sen memur maaşı dagit iste biraz garibanlar sevinsin puahaSonu dağıtım olsun mübarek mevlüt günü amin
Sen yap dua eden çok olur Erhan Porter JrHaram paraylan hayir yapılmaz almadin mi sen memur maaşı dagit iste biraz garibanlar sevinsin puaha
La benim gibi prof oynayan yok forumda sen bana ole bakma sinirlenince 50 10 oran bile tutturuyorumÖğrenmişsin oynamayı 🤣🤣
@Erhan2121 puahhajajajaa😂😂😂😂Erhan sen ağzında kuş ta tutsan sana maç vermem ,.boşuna o çabaların
Dua mi ya biz millete iyilik yapıyoruz millet parayi görünce selamı bile kesiyorlar forumda belki 2 senedir an aktif kişilerden biriyim forumun ciğerini bilirim ciğerini artikSen yap dua eden çok olur Erhan Porter Jr
Ya bırakın bu işleri yedin benim 25 leriLa benim gibi prof oynayan yok forumda sen bana ole bakma sinirlenince 50 10 oran bile tutturuyorum
Sen ve prof oyun oynamak heeLa benim gibi prof oynayan yok forumda sen bana ole bakma sinirlenince 50 10 oran bile tutturuyorum
Geçen ilk defa 1.000 x attı dolu. Fazla ödemedi ama boş geçmedi en azındanBende tümbette 10/10 bonus alıyordum arada ilk girdiğim oyun sweet1000 1 gün bu oyunu farmliyordum hep bak 300 kere farmdan oyuna girmistimdir Max 50 bet'e kadar 2bete 16 bin düştü şansıma 30,40 betlere defalarca 1000x kaçtı çok saçma bir algoritmasi var.
Ben kesmem dost apo da kesmez di mi @wasil 🤣Dua mi ya biz millete iyilik yapıyoruz millet parayi görünce selamı bile kesiyorlar forumda belki 2 senedir an aktif kişilerden biriyim forumun ciğerini bilirim ciğerini artik