- 9,731
- 11,776
- 113
lkdfjhkdjh yolundasın yolunda sen aç kalman nereye girsem sen varsın rüyalarıma bile geliyon artık bfdklBilirim o hissi . Viskiyle önceden ellerimizi yıkardık şimdi belediyenin yaptığı yardımlarla geçiniyoruz
lkdfjhkdjh yolundasın yolunda sen aç kalman nereye girsem sen varsın rüyalarıma bile geliyon artık bfdklBilirim o hissi . Viskiyle önceden ellerimizi yıkardık şimdi belediyenin yaptığı yardımlarla geçiniyoruz
Wasil daha güzel yapıyor o gelip yapsın bence puahaBı yoklama çek bakalım. ,10 kişiye 100 TL diye öğrenelim 🤣
Bu artik ağır kumarbazlığa girer. Sabah 25 varken şimdi nasıl yokDikkat et 5 kuruş var demiyor yok diyor
Yersen
Hic uyumuyor 10 defa aynı şeyi söyledim robot ta olabilirlkdfjhkdjh yolundasın yolunda sen aç kalman nereye girsem sen varsın rüyalarıma bile geliyon artık bfdkl
makarasındayım la bir çiçekle bahar gelmezPara yoksa muhabbet et ne güzel parayi unutursun bide mat jojo kodları al iste bir iki kupon parasi cikar bende daha gece nba bekliyorum
Yok be dost . Sinyal yemiyor kimse artık . Kötü yola düşme vakti geldi 90 model kasanın bakimlarını yaptırmak lazım. Rüyalarına gelmeyim dost sıkıntı çıkar 🤣lkdfjhkdjh yolundasın yolunda sen aç kalman nereye girsem sen varsın rüyalarıma bile geliyon artık bfdkl
NBA NBA diyip duruyorsun bişey anlasan gam yemeyecegimPara yoksa muhabbet et ne güzel parayi unutursun bide mat jojo kodları al iste bir iki kupon parasi cikar bende daha gece nba bekliyorum
Benim büyük parayla işim yok. Küçük oyuncuyum. Arada vurgun yapıyorum parayı ne yapacağımı bilmiyorum xxsfdBilirim o hissi . önceden viskiyle ellerimizi yıkardık şimdi belediyenin yaptığı yardımlarla geçiniyoruz
Küçük oyuncu daha çok kazanır. Parayı bulunca haber ver . biz sana yardımcı oluruzBenim büyük parayla işim yok. Küçük oyuncuyum. Arada vurgun yapıyorum parayı ne yapacağımı bilmiyorum xxsfd
Saat 22 gibi yatarım bugün sabah 5 te uyandım nba de varsa iyi olan karşıma çıksın sana verdiğim oyuncular da gelmişti son kuponda hayırdır puahaNBA NBA diyip duruyorsun bişey anlasan gam yemeyecegim
Kardeism o gün 8 tane oyuncu söyledim sana ama ben gittim sevdiğimi koydum. Herşey para değil sonuçtaSaat 22 gibi yatarım bugün sabah 5 te uyandım nba de varsa iyi olan karşıma çıksın sana verdiğim oyuncular da gelmişti son kuponda hayırdır puaha
Hiçmi ezel i izlemedin dostKardeism o gün 8 tane oyuncu söyledim sana ama ben gittim sevdiğimi koydum. Herşey para değil sonuçta
Amin dostum hastalık olmasın borç olmasın gerisi halledilir. Canın sıkılırsa haber et 2 kavga edip silkelenelimHerkese iyi günler dostlar. Para gelip gidiyor sürekli. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim. Rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin.
Amin dostum şifa bekleyen tüm hastalarımıza Rabbim acil şifalar ihsay eylesinHerkese iyi günler dostlar. Para gelip gidiyor sürekli. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim. Rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin.
DevamıHerkese iyi günler dostlar. Para gelip gidiyor sürekli. Sevdiklerimizin kıymetini bilelim. Rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin.
Slotlar çok kapalı. Kodlardan alıp oynuyorum berbatlareskiden slot verirdi zorladın mı 4-5 saat bir şey vururduk en azından geçen 21 saat durmadan oynamışım bi bok alamadım
Oysa herkes öldürür sevdiğiniHiçmi ezel i izlemedin dost
Ya bunu bilmen lazım di dostOysa herkes öldürür sevdiğini