- 35,650
- 37,091
- 113
Daha tam değil yavaş yavaş zirveye çıkacam iste parayi bulduk degil buldun mu olacaktı sen kazanınca ole oluyor ya geneliklen puahaParayı bulduk mu![]()
Daha tam değil yavaş yavaş zirveye çıkacam iste parayi bulduk degil buldun mu olacaktı sen kazanınca ole oluyor ya geneliklen puahaParayı bulduk mu![]()
Sustum valla akıl yok bendeApo sen konuşma kanka
VarKripto hesap varmı sende aktif kullandığın
5 kita yazdim zaten puaha ben en az 3 sene konuşurum puahaApo sen konuşma kanka
Sen apoya bakma dost . Çanta lazım olursa ben buralardayımDaha tam değil yavaş yavaş zirveye çıkacam iste parayi bulduk degil buldun mu olacaktı sen kazanınca ole oluyor ya geneliklen puaha
Yine güzel yakaladın kaçamıyorum sendenDaha tam değil yavaş yavaş zirveye çıkacam iste parayi bulduk degil buldun mu olacaktı sen kazanınca ole oluyor ya geneliklen puaha
Atın acil@Mrlbra doktor kripto dedi yok oldunuz puaha
Surekli aklıma hiç çıkmıyor ki 80k para pauahYine güzel yakaladın kaçamıyorum senden![]()
Ne atalım atam zinkmi gelecek puahaAtın acil
Bende taşırım hamal var hamallllSen apoya bakma dost . Çanta lazım olursa ben buralardayım
80 değil yaaa 74Surekli aklıma hiç çıkmıyor ki 80k para pauah
Nankörlük, doymuşluk ne ararsan varİhtiyacım kalmadı bugünlük te dhaa da mat jojo almam sürekli aynı tutar 30 turk lirası bıktım valla
Ben duz rakam seviyorum kusurat sevmiyorum duz 80 puaah80 değil yaaa 74
PauajahaN
Ne atalım atam zinkmi gelecek puaha
Düz 80 olsun deseydim 74 de giderdiBen duz rakam seviyorum kusurat sevmiyorum duz 80 puaah
Bikkinlik diyelim ayni filmi 30 defa kimse izleyemez diyelim puahaNankörlük, doymuşluk ne ararsan var
Parayı buldukta düzü kaldı Erhan Porter JrBen duz rakam seviyorum kusurat sevmiyorum duz 80 puaah
Sen kiyamazsin ki bizim gibi değilsin akilli adamsin puahaDüz 80 olsun deseydim 74 de giderdi![]()
Bulsak bile duz olsun kanka puahaParayı buldukta düzü kaldı Erhan Porter Jr