- 18,662
- 21,466
- 113
Yalan söylemeyi bırakırsaniz riziklanirsiniz10 liralık kupondu atam maksat show olsun dedim paylastim maalesef parasızim puaha
Yalan söylemeyi bırakırsaniz riziklanirsiniz10 liralık kupondu atam maksat show olsun dedim paylastim maalesef parasızim puaha
Tm 100 liraydı özür dilerim puahaYalan söylemeyi bırakırsaniz riziklanirsiniz
RiziklandinizTm 100 liraydı özür dilerim puaha
Slotta kaybettin bileGece nba için kasa oldu bakalim gece kac kupon yaparız umarim batmam bu kez puaha
Yok slota girmem diye tahmin ediyorum da nba de sabaha karşı maclar var sabırlı olup orayı beklicemSlotta kaybettin bile
La burası rol konusumu kaybol burdan@lg11 kupon dedim inşallah basmışsındür o kadar yazdım oyna diye
Senin tahminler hep yatıyor Erhan buda öyle olur girersinYok slota girmem diye tahmin ediyorum da nba de sabaha karşı maclar var sabırlı olup orayı beklicem
Şş , büyüğüne saygı .. hata varsa el öpmek gerekLa burası rol konusumu kaybol burdan
Lan hadi işine bak dengesiz kaybol burdanŞş , büyüğüne saygı .. hata varsa el öpmek gerek
SaplaaaaLa burası rol konusumu kaybol burdan
Kovulmdığı bir burası kalmış elleşme laaaLan hadi işine bak dengesiz kaybol burdan
En nefret ettiğim sahis bide gelmiş bu konuya yaziyor simdi birsey derdim de boşuna ban yemimSaplaaaa
PuahaaKovulmdığı bir burası kalmış elleşme laaa![]()
Abi adamın ciddi sorunları varEn nefret ettiğim sahis bide gelmiş bu konuya yaziyor simdi birsey derdim de boşuna ban yemim
Aleyküm selamSelamın aleyküm