10 hesap dan alsak hepsini aynı çatıda topla ortalama 700 800 ytlVerdiği de 25 lira para belki max aliriz diye bekliyoruz iste
10 hesap dan alsak hepsini aynı çatıda topla ortalama 700 800 ytlVerdiği de 25 lira para belki max aliriz diye bekliyoruz iste
Dost Bonusla mı oynadın hangi site burasıEkli dosyayı görüntüle 915531
allah belanı versin bolton
Güzel para puaha10 hesap dan alsak hepsini aynı çatıda topla ortalama 700 800 ytl![]()
Ahtapot 🐙 musun aq sen 10 hesapla nasıl alıyon aynı anda biz daha 1 hesabı alamiyoz10 hesap dan alsak hepsini aynı çatıda topla ortalama 700 800 ytl![]()
Aslında lgbt ayağına güzel kızlar düşüyo bide orayı mı denesekBırakın bu boş işleri açın biraz kuran incil falan okuyun namaz kılın kiliseye gidin ortaya karışık yapın belki öbür tarafta bişeler olur bu dünyaya acı çekmeye gelmişiz belli ki
Hahhahaha eleman tuttum reis 3 kişi bekliyoruzAhtapot 🐙 musun aq sen 10 hesapla nasıl alıyon aynı anda biz daha 1 hesabı alamiyoz
2 Gün daha nba devam edersen seni imana getiricekler yiğidimBırakın bu boş işleri açın biraz kuran incil falan okuyun namaz kılın kiliseye gidin ortaya karışık yapın belki öbür tarafta bişeler olur bu dünyaya acı çekmeye gelmişiz belli ki
İddaa geldi geleli oynarım yaşımız yetmezdi yoldan geçene oynatırdık kuponu. Hala imana gelemedik2 Gün daha nba devam edersen seni imana getiricekler yiğidim
orta 1 e giderken tenefüste ortak kupon yapardık dayıma diye yatıttırırdım iddaacıya gfbkdgfdİddaa geldi geleli oynarım yaşımız yetmezdi yoldan geçene oynatırdık kuponu. Hala imana gelemedik
Günaydın hocamGünaydın herkese
6 hesap aldık sadece@wasil Coco aldık. Apo şuan 178 hesapla saldırı yapıyor
Max alırsın umarım dostHerkes bonanzayı aldı ben catrixi aldım 15 ödeyecek şimdi
Bereket versin6 hesap aldık sadece