- 66,385
- 32,181
- 113
Allah razi olsunKeske bu gözler seninde kazandigin günleri gorse senin kadar sevinirim emin ol puaha
Allah razi olsunKeske bu gözler seninde kazandigin günleri gorse senin kadar sevinirim emin ol puaha
MalsinAklımın tasini mikeyim 200 kayıp bonusu 3400 yapmıştım 20 katı çekim 4k yapayım derken hepsini kaybettim tam bir malım
Geldi forumun en efendi adami gecmis olsunAklımın tasini mikeyim 200 kayıp bonusu 3400 yapmıştım 20 katı çekim 4k yapayım derken hepsini kaybettim tam bir malım
ah meto ah 15 yıldır içerim sendeki şu kafayı yaşayamadımAklımın tasini mikeyim 200 kayıp bonusu 3400 yapmıştım 20 katı çekim 4k yapayım derken hepsini kaybettim tam bir malım
Para yok para yok diyon 4 k parayı beğenmiyon çeksene be adamAklımın tasini mikeyim 200 kayıp bonusu 3400 yapmıştım 20 katı çekim 4k yapayım derken hepsini kaybettim tam bir malım
2 gündür misafir kontenjanindan takılıyorsun burda. Saat 17:00 a kadar üyelik kayıt ücretini yatırman gerekecek. Yarın vize, pasaport ve üyelik giriş kartıni getireceğim sana. Tabi ücretini yatirirsanPara yok para yok diyon 4 k parayı beğenmiyon çeksene be adam
Telefonunu gösterGünahımız her gecen gün artıyor dost başımızda olan kisiler yüzünden ister istemez harama bulasiyoruz asgari 28bin ev kirası 30bin olduğu ülkede gelde yaşa yasabilirsen
Haylan dostumuzun gözünde vip loser üye olma ışığı görüyorum. Umarım senin bu uyarını dikkate alır2 gündür misafir kontenjanindan takılıyorsun burda. Saat 17:00 a kadar üyelik kayıt ücretini yatırman gerekecek. Yarın vize, pasaport ve üyelik giriş kartıni getireceğim sana. Tabi ücretini yatirirsan
Tünaydın dostÖküz gibi yatmışız aq
TÜNAYDIN
Keyfi bilir 17 den sonra yaka paça dışarı atılırHaylan dostumuzun gözünde vip loser üye olma ışığı görüyorum. Umarım senin bu uyarını dikkate alır
Allah ıslah etsinÖküz gibi yatmışız aq
TÜNAYDIN
Ne oldu kardeşim kazandık mıAllah ıslah etsin
Bütün sirri bozdun hocam puahaTelefonunu göster
Parasiz erkek halleri nerden görsem tanırım puahaÖküz gibi yatmışız aq
TÜNAYDIN
Hele ki gençler iş beğenmiyor derler ya ölüp bitiyorum o an puhahaBütün sirri bozdun hocam puaha
Neden reso bizede sorsaydin keske alindim puaahNe oldu kardeşim kazandık mı
Sabahtan beri takipteyiz
Liste hazır mı
Tebrikler dost daim olsun
Dağıtım gelir mi
Katılım var mı
Bozuma kaç veriyor
Favori cümlen hangisi reşo
Sorması ayıp hocam Polonya ya neden gittiniz puahaHele ki gençler iş beğenmiyor derler ya ölüp bitiyorum o an puhaha