- 24,828
- 25,682
- 113
GörürüzBiz bir bk göremeyiz bize değen güneş geri batar.🤣
GörürüzBiz bir bk göremeyiz bize değen güneş geri batar.🤣
Sen param var deseydin ben senin en iyi dostun olurdum ateşini bile ölçerdim konuşmamak ne haddime kölen olurdum 😂😂😅Sen benlen konuşmuyordun ki o dönemde puaha
Ses edecektin beni engelleyecektin. Bak deveyi seviyorsun ama duygularını bu işe karıştırma diyecektin. Hata yaptınAllen dedim sana ben zaten deveye oynamani istemezdim ama sen zorlan deve kesin dedin para senin oldugu için ses edemedim
Iste sen ole biri değilsin pauah ben sakin kalsam o parayi şimdiye milyon yapmıştım bazen ole bultenler denk geliyor ki dun gibi elde para olmayınca birsey yapamıyorum vallaSen param var deseydin ben senin en iyi dostun olurdum ateşini bile ölçerdim konuşmamak ne haddime kölen olurdum 😂😂😅
Sen 300 k mi kazandın la o yetenek var mı sendeSen benlen konuşmuyordun ki o dönemde puaha
Bugun nba daha güzel geceyi bekle benceSes edecektin beni engelleyecektin. Bak deveyi seviyorsun ama duygularını bu işe karıştırma diyecektin. Hata yaptın
Milyoner adamsınIste sen ole biri değilsin pauah ben sakin kalsam o parayi şimdiye milyon yapmıştım bazen ole bultenler denk geliyor ki dun gibi elde para olmayınca birsey yapamıyorum valla
Bu forumda benim kadar kazanan yok gibi desem çok kazanip kaybediyorum iste iflah olmaz kumarciyimSen 300 k mi kazandın la o yetenek var mı sende
50 tane betco sitesinde no bonusum yeminlen puabaSen 300 k mi kazandın la o yetenek var mı sende
😅😅😅😅😅😃😃Bugun nba daha güzel geceyi bekle bence
Bidaha öyle bir para olursa konuşmasak bile bana y.vsk orda mısın diye mesaj at ben sana buyur abimm vur de vuruyum diye tepki veririm o gün parayı koyarız 😂Iste sen ole biri değilsin pauah ben sakin kalsam o parayi şimdiye milyon yapmıştım bazen ole bultenler denk geliyor ki dun gibi elde para olmayınca birsey yapamıyorum valla
Benim pp de olan adamın maci var devenin de maci yok galiba bugün rahatiz puahw😅😅😅😅😅😃😃
Ona gülmedim ğıajahBenim pp de olan adamın maci var devenin de maci yok galiba bugün rahatiz puahw
Ben kusmem senlen de sen kusmessen sorun yok puahaBidaha öyle bir para olursa konuşmasak bile bana y.vsk orda mısın diye mesaj at ben sana buyur abimm vur de vuruyum diye tepki veririm o gün parayı koyarız 😂
Kasılma hemen bi sen kazaniyon tamamBu forumda benim kadar kazanan yok gibi desem çok kazanip kaybediyorum iste iflah olmaz kumarciyim
Keske bu gözler seninde kazandigin günleri gorse senin kadar sevinirim emin ol puahaKasılma hemen bi sen kazaniyon tamam
Hayırdır nereye atamBen kaçar