- 13,161
- 13,434
- 113
Mantıklı valla ters tepmezseTekrar betorspine 200₺ yatır başla
Mantıklı valla ters tepmezseTekrar betorspine 200₺ yatır başla
140 geliride yetiremiyosan as kendini aq140k gelir var yetmiyorrrrr
200 sitelere yatirim olmuyor ki olsa yapardin ama puabaMantıklı valla ters tepmezse
Zuahhahaha 🤣🤣🤣140 geliride yetiremiyosan as kendini aq
Isi gücü show yapmak iste puaba140 geliride yetiremiyosan as kendini aq
Kiyiptooo var 😂200 sitelere yatirim olmuyor ki olsa yapardin ama puaba
200k demiştim ben sizde vizyon yok200 sitelere yatirim olmuyor ki olsa yapardin ama puaba
Kiyipto pauahaKiyiptooo var 😂
200 k param olsun foruma giren ellerim kırılsın şimdi bir tur yapardım Ankara kışın tam gezilecek yer 🤣200k demiştim ben sizde vizyon yok
Biz fakiriz atam ne yapalım büyük dusunemiyoruz iste cahilligimize ver lütfen puaha200k demiştim ben sizde vizyon yok
Hayıydıy kaydeş hzbsh😂Kiyipto pauaha
Zamanında o durumada geldik reis aldığımızı kumara verdik 2 milyon borç140 geliride yetiremiyosan as kendini aq
140 k gelirim olsun 10 milyon borcum olsun razıyım lan gel hisseleri değiştirelimZamanında o durumada geldik reis aldığımızı kumara verdik 2 milyon borç![]()
Şov yapacak olsa çekim paylaşı görünen yerlere atar gizli gizli paylaşıyor buIsi gücü show yapmak iste puaba
Kolay iş Allah zorluk versinZamanında o durumada geldik reis aldığımızı kumara verdik 2 milyon borç![]()
Kanka şimdi değişti herşey borç bitti üzerine ekstra ev aldık şükür140 k gelirim olsun 10 milyon borcum olsun razıyım lan gel hisseleri değiştirelim
140 k aylık geliri 500 bin yapamazsam bana lanet olsun Allah beni kahrı perişan eylesin 🤣
Bizim herşey ortadaŞov yapacak olsa çekim paylaşı görünen yerlere atar gizli gizli paylaşıyor bu
Kac tane evKanka şimdi değişti herşey borç bitti üzerine ekstra ev aldık şükür![]()
Valla haklısın benimkisi borç harç var diyip kendimi kandırmak. Normal şartlarda 5-6 ay elimi bişeye sürmeyip birazda kendimizi sıksak borç diye bişey kalmayacak ama ben kumar oynadıgim için bugün borcun bir kısmını ödeyip ertesi gün yine borçlanıyorum. Doğal olarak borç da yerinde saymış oluyorYanlış anlama beni şuanda senin gelirin kadar sabit gelirim olsun ki Allah daha çok versin sana , şuanda ilk isim Forum hesabını kapattirip herşeye rest çekip hayatıma bakarım.. senin ne işin var burda kaybol git 😂
2 oldu ev işte çok değilKac tane ev