- 2,417
- 2,568
- 113
Ne alaka niye korkuyosun adam mı yiyorum amkKorkuyorum senden o yüzden sana açılamam dostum sağol yine de ondan tanıyıp tanımadığımı sordum😀
Ne alaka niye korkuyosun adam mı yiyorum amkKorkuyorum senden o yüzden sana açılamam dostum sağol yine de ondan tanıyıp tanımadığımı sordum😀
Sen yemezsinde başkasına yedirir misin acaba diye 😀Ne alaka niye korkuyosun adam mı yiyorum amk
Sen bilirsin güzel insan çok şükür kimseye yanlışım olmadı burda ama geçen dolandırıldım onuda yazdım diye suçlu oldum karşımdaki arsız çıktı cimere yazcak nerdeyse paramı istediğim içinSen yemezsinde başkasına yedirir misin acaba diye 😀
Ahahahha çok var öyle tiplerSen bilirsin güzel insan çok şükür kimseye yanlışım olmadı burda ama geçen dolandırıldım onuda yazdım diye suçlu oldum karşımdaki arsız çıktı cimere yazcak nerdeyse paramı istediğim için
Kuponumuz var ya işte, Allah gözünü doyursun daha ne istiyorsunYav reşat akşama adam eksilsin falan diyince beklediği yer var sandım a puahahahah
Okumuş kadın hayatın sklms diyemedi tabiSen yemezsinde başkasına yedirir misin acaba diye 😀
Kupon iddaa bayinin önünde dolu puajahKuponumuz var ya işte, Allah gözünü doyursun daha ne istiyorsun
Yazdım sana ne demek istediğimiSen bilirsin güzel insan çok şükür kimseye yanlışım olmadı burda ama geçen dolandırıldım onuda yazdım diye suçlu oldum karşımdaki arsız çıktı cimere yazcak nerdeyse paramı istediğim için
Üzgünüm bu konu verilecek cevaplar için kapatılmıştir...Kupon iddaa bayinin önünde dolu puajah
Sen bilirsin güzel insan çok şükür kimseye yanlışım olmadı burda ama geçen dolandırıldım onuda yazdım diye suçlu oldum karşımdaki arsız çıktı cimere yazcak nerdeyse paramı istediğim için
Alınacak cevaplar içinn açıktırÜzgünüm bu konu verilecek cevaplar için kapatılmıştir...
Paramı geri istiyorum![]()
1xbet İade 11 Günde Sonuçlanır Dediler 14 Gün Oldu Sonuçlanmadı!
14 günde geri ödeme talebi hâlâ tamamlanmadı; 3‑11 gün süreceği söylenirken 14 gün geçti.alt.sikayetvar.com
🤣🤣🤣
@tahir1603 in dedesinin bir lafı vardır para adamın ağzına elbise yürüyüşüne vururmuş bizimde ağzımıza vurdu pıajjaKardeşim bu ne her seferinde 10 sayfa ilerliyor burası ne konuşuyorsunuz bu kadar
Bol şans @Barrios kupon görSalladık inş tutar
Onun kupon iyi aynısını alabilirimBol şans @Barrios kupon gör
Uyandığımda hepsi gelmiş olsunOnun kupon iyi aynısını alabilirim
Ah dedem korede savas zamani askerlik yapmış marlyn monroe ile fotoğrafı bile var miras olarak onu bıraktı bize sagolsun vizyonu geniş adammış@tahir1603 in dedesinin bir lafı vardır para adamın ağzına elbise yürüyüşüne vururmuş bizimde ağzımıza vurdu pıajja