- 6,421
- 4,089
- 113
Gece gece son parayı oley.coma attım 50 TL'ye 200 TL'lik kupon hahahah
Ekli dosyalar
-
480.6 KB Görüntüleme: 6
Joker az olm bunca yıllık dostumuza. En azından 2.5k roket. Ama ben no bonusum 😂Allah iyiliğini versin bende bari jokeri hediye edeyim de tam olsun pauha
Cimriyim dost joker iyidir iyi puahaJoker az olm bunca yıllık dostumuza. En azından 2.5k roket. Ama ben no bonusum 😂
Buldum puajajCimriyim dost joker iyidir iyi puaha
Tommy fuckin egan derler geneldeEyyy @TommyEgan puajajja
KorktumTommy fuckin egan derler genelde
Ssni tanıyo muyym ben dürüst ol
Baydınız valla reis napim kimlik mi atim amkSsni tanıyo muyym ben dürüst ol
Sluy de bu şekilde fotolar atardi bana puhaaSsni tanıyo muyym ben dürüst ol
Tanıyor muyum evet hayır demen yeterli bana senden korkuyorum kardeşimBaydınız valla reis napim kimlik mi atim amk
Şuan korktuğum kişi Tommy puajjaSluy de bu şekilde fotolar atardi bana puhaa
Beni burda kimse tanımaz bb diye bi forum vardı orda takılıyodum orasıda kahvehane ortamına döndü yollarımızı ayırdıkTanıyor muyum evet hayır demen yeterli bana senden korkuyorum kardeşim
Güzel sayılır kötü de amaBeni burda kimse tanımaz bb diye bi forum vardı orda takılıyodum orasıda kahvehane ortamına döndü yollarımızı ayırdık
Rte falan mı bu herkes ondan bahsediyo kim olduğumu merak eden yönetimden ad soyadıma ulaşabilirSluy de bu şekilde fotolar atardi bana puhaa
Kardeşim kuponlarımın hepsi kaybetmiş senin derdine bakGüzel sayılır kötü de ama
Kardeşim kim olduğunu merak etmiyorum ben sadece geçen yıldan biliyor muyım seni onu sordum gerçek adını değilRte falan mı bu herkes ondan bahsediyo kim olduğumu merak eden yönetimden ad soyadıma ulaşabilir
Hangi kuponlaeonınKardeşim kuponlarımın hepsi kaybetmiş senin derdine bak
4-5 aydır aktifim dediğim forumda varsan ordan bilirsin orda nickin neKardeşim kim olduğunu merak etmiyorum ben sadece geçen yıldan biliyor muyım seni onu sordum gerçek adını değil