- 78,986
- 50,902
- 113
Soğuk cüzdan dostTrust dediğin ne
Soğuk cüzdan dostTrust dediğin ne
Valla tam anlamadım ama ben her türlü hesaba gönderim çekim yapıyorum tether btc ftn doge coin herşey varSoğuk cüzdan dost
Trx var mı dostValla tam anlamadım ama ben her türlü hesaba gönderim çekim yapıyorum tether btc ftn doge coin herşey var
Ben mavi önlük giyerken lebron nba de değildi kanka masmalesefAhmedim sen mavi önlük giyip okula giderken o adam NBA yi parcaliyordu.lakin korkarım bu sabah senide parçalayacak
VarTrx var mı dost
Dur liste olarak atimTrx var mı dost
Yok yok Dm gelDur liste olarak atim
Yok cano ben hiç kullanmadım orayıfastexi vbet indirtmişti herkese , ftn 1tl iken uygulamadan ftn alıyorduk , o zamanlar sen üye olmadın mı
Bazılarının mobil bankacılığına girince kredi başvurunda bile bulunmuşlar. Onaylansa onu da çekecek. Qr yatırım akıl karı değilmesela hesapta 10bin var 1k yatıracam , adam 10k çekebilir![]()
Cooper flag 10.5 çok rahat gelirEdgecombe lavuğuna 10.5 açmışlar asist ribaund. Alt alın keyfinize bakın
Sorun anlayıp anlamamak değil ki. Bazen mantık çalışmıyor. Mesela potadaki Miami geçen gün doğu sonuncusu ve eksik Pacers'tan daha ilk çeyrekte neredeyse 30 sayı fark yiyecekti. Hadi mantıkla açıklanbaden anlamayan ne kadar üye varsa toplanmış
yatın uyuyun kardeşim
BulamazsınAcil 350 bin lira nasıl bulurum
Hop dostumferdinin hesap ne acaba hep merak etmişimdir