- 5,695
- 3,286
- 113
Bu maçta bir cebellezi dönmediyse ben de top olayım. Sayısını hatırlayamadığım birsürü net fırsat harcadılarSenaryo bu
Bu maçta bir cebellezi dönmediyse ben de top olayım. Sayısını hatırlayamadığım birsürü net fırsat harcadılarSenaryo bu
Hemde PSG göz önüne alınıncaBu maçta bir cebellezi dönmediyse ben de top olayım. Sayısını hatırlayamadığım birsürü net fırsat harcadılar
bu kupa finalimiydi ?Bu maçta bir cebellezi dönmediyse ben de top olayım. Sayısını hatırlayamadığım birsürü net fırsat harcadılar
4 hesap bonus aldık parayı böldük varmo kuponunBol şans o zaman
150 kiloluk hiç futboldan anlamayan bir obez en azından 1-2 tanesini gol yapardıHemde PSG göz önüne alınınca
Yokta yaparız para olmayınca kupına bakmıyoruz4 hesap bonus aldık parayı böldük varmo kuponun
Yap bi tane 10 oran jokeri basim gelirse 2 k atarım pazarlık payı yokturYokta yaparız para olmayınca kupına bakmıyoruz
Utah son maç 50 fark yemedi miTersini oynayabilirsin Ekli dosyayı görüntüle 914810
Bende kripto yok gelirse bişey istemem birine roll açtırırsınYap bi tane 10 oran jokeri basim gelirse 2 k atarım pazarlık payı yoktur
NBA cahil cesaretiyle oynanmaz.!!! Bilgi Birikim deneyim ve derin analiz ile oynanırBende kripto yok gelirse bişey istemem birine roll açtırırsın
℅10001 fixed
Kriptosu olmayanlar için swigger kardeşimdsn rica ediyoruz yada enişteden onlarla aranda sorun varsa başkasından rica ederiz yeterki gelsinBende kripto yok gelirse bişey istemem birine roll açtırırsın
℅10001 fixed
Evet o yüzden sen oynamaNBA cahil cesaretiyle oynanmaz.!!! Bilgi Birikim deneyim ve derin analiz ile oynanır
Bizim bir Allah'ın kuluyla sorunumuz olmaz @Barrios hariçKriptosu olmayanlar için swigger kardeşimdsn rica ediyoruz yada enişteden onlarla aranda sorun varsa başkasından rica ederiz yeterki gelsin
nbai hiç bilmeyen adam daha çok tutturur reis yaNBA cahil cesaretiyle oynanmaz.!!! Bilgi Birikim deneyim ve derin analiz ile oynanır
Bunu oynicam ek bilgi porter takaslancak piyasa düşürmek için morant gibi young gibi vasata çekebilir kendiniBende kripto yok gelirse bişey istemem birine roll açtırırsın
℅10001 fixed
Bol şansBunu oynicam ek bilgi porter takaslancak piyasa düşürmek için morant gibi young gibi vasata çekebilir kendini
AsSelamın aleyküm trust kullanan var mı