- 2,219
- 2,475
- 113
Fastex kullanıyorumSelamın aleyküm trust kullanan var mı
Fastex kullanıyorumSelamın aleyküm trust kullanan var mı
Cahil cahil konuşma sinirleniyorum kardeism 😂nbai hiç bilmeyen adam daha çok tutturur reis ya![]()
Lebron balonu 24 sayı mı atacak kralOrdinaryüs @Barrios imzalı Ekli dosyayı görüntüle 914811Gecenin cuk diye oturacak kuponudur. Degerledirenleri tebrik ederim şimdiden
Betvaktine atbu arada ibina jokerbet beni nobonus yaptı 2-3 kere çektik diye , olası bi 1000t yapma durumumda freebet öneriniz var mı ?
CAHİL CESARETİ EKTEDİROrdinaryüs @Barrios imzalı Ekli dosyayı görüntüle 914811Gecenin cuk diye oturacak kuponudur. Degerledirenleri tebrik ederim şimdiden
geçen yıl kumarda totelde 700 kardasın öyle mi reis ? vallahi helal olsunGeçen yıl 685 k artıda kapattım. Bu ay 9 günde 35 yaptım ama bugün ayın 1. gününe döndüm
Adiler resmen büllük geçiyor bizimle. Bugünkü Psg maçı çok net şikedir. Şanssızlık olduğunu düşünen Polyanna'dır
Ahmedim sen mavi önlük giyip okula giderken o adam NBA yi parcaliyordu.lakin korkarım bu sabah senide parçalayacakLebron balonu 24 sayı mı atacak kral
ne var orda reis , ödeme saglam mıBetvaktine at
1k ya 1k işte Max 10 joker le aynine var orda reis , ödeme saglam mı
iyiymiş ödemeler sağlam mı , bide freebet maçönümü jokerbet gibi1k ya 1k işte Max 10 joker le ayni
Hayır canlı 10k ödüyoriyiymiş ödemeler sağlam mı , bide freebet maçönümü jokerbet gibi
Oranlar azmış sixer maçına 219 yerine 220 aldım 219 da kalır kaybederiz oynadım frebeeti 10 oran bekliyodum amaBende kripto yok gelirse bişey istemem birine roll açtırırsın
℅10001 fixed
teşekkürler reis 1000 tl yapabilirsem oraya geçecemHayır canlı 10k ödüyor
5 oran neyine yetmiyorOranlar azmış sixer maçına 219 yerine 220 aldım 219 da kalır kaybederiz oynadım frebeeti 10 oran bekliyodum ama
Oradan trusta atılıyor mu dost paraFastex kullanıyorum
Trust dediğin neOradan trusta atılıyor mu dost para