- 18,648
- 21,439
- 113
Yok ben üzerime alınmadım çünkü ben hiç paralanmadim ki@Mrlbra urfalı niye üzerine alındı şimdi
Yok ben üzerime alınmadım çünkü ben hiç paralanmadim ki@Mrlbra urfalı niye üzerine alındı şimdi
ahaha para bizi bozar urfalım biz iyiyiz böyle sarma tütünYok ben üzerime alınmadım çünkü ben hiç paralanmadim ki
Benim mesajın üstüne yazdığına göre bana diyorsun diye zannediyorum dostum sorun nedirahaha para bizi bozar urfalım biz iyiyiz böyle sarma tütün
Ula northe ortaya bomba bıraktın sustunahaha para bizi bozar urfalım biz iyiyiz böyle sarma tütün
pusuahajha boşver laUla northe ortaya bomba bıraktın sustun
Ne oldu yine olay nedir dostumAdam olana laf bir kere söylenir. İnsanlar konuşa konuşa demişler. Bir hatamiz varsa öğrenelim diye mesaj atıyoruz sikko sikko konuşuyor. Konuşsun bakalım ismi sürekli değişen çapsız arkadaş. Da benim buradaki dostlarım ona o primi vermez zaten. Herkese bol şans
Sorun nedir dostumHerkese herşeye cevap vermiyorum ondan dost. Bundan sonrada hiçbir şeye dahil olmamakta fayda var. Bundan sonra burayı ihtiyaç halinde site araştırması için kullanırım başkada kimseyle asla ama asla farklı bir diyaloğum olmayacak. Yani senin mesaj sayının benim 20 katida bulur
Sorun yok dost.Sorun nedir dostum
Göstermelik bakiye mi lazımBirisi şu dediğim siteyi bulsun lâ bileniniz yokmu @Erhan2121 @Barrios
Sıkıntı yok kardeşim benimNe oldu yine olay nedir dostum
EvetGöstermelik bakiye mi lazım
7-8 tane konusu var o sitelerin lakin linkini bildiğim yok maalesef
Aynen dolu konusu vardı bulamadım hiçbirini dünden beri7-8 tane konusu var o sitelerin lakin linkini bildiğim yok maalesef
Boşver herkes alınır bişeyileri tartışmayın lâ kimseyleTanımadığım etmediğim adamlar ne ağlıyor
Boşver herkes alınır bişeyileri tartışmayın lâ kimseyle
Boşver herkes alınır bişeyileri tartışmayın lâ kimseyle
Bişey değil kardeism
Olmuyor burası 15k oldı devam ettirmiyor deneme bonusu ile maks bakiye dedi aq yaBişey değil kardeism