- 24,761
- 25,614
- 113
Sar zamanımızı bi geriyeÖlsek daha iyi valla puaba
Sar zamanımızı bi geriyeÖlsek daha iyi valla puaba
Para pul felan gram umrumda bile değil bende her kazanç ta sapsap a odul veriyordum burda o kadar muhabbetimiz oldu insanlarda hicmi vefa yok diye üzülüyorum gün oluyor 100 200 parayi tek günde kaybediyoruz yani para için insan kendini bu kadar düşürmemeliSar zamanımızı bi geriye
Bloodsucker kan emici mi demekti puhahNe hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, nede şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
@tekali
Sen ne istersen o demek dostBloodsucker kan emici mi demekti puhah
Adam tam nickini seçmişSen ne istersen o demek dost
Malesef öyle herkes karakterine yakışanı yaparPara pul felan gram umrumda bile değil bende her kazanç ta sapsap a odul veriyordum burda o kadar muhabbetimiz oldu insanlarda hicmi vefa yok diye üzülüyorum gün oluyor 100 200 parayi tek günde kaybediyoruz yani para için insan kendini bu kadar düşürmemeli
Olum harbiden 21 k atmışsın benim ibana nerden geliyor bu paralar sana adamsın sağolNe hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, nede şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
@tekali
Bir o kadarı da yerin altında var kardeismOlum harbiden 21 k atmışsın benim ibana nerden geliyor bu paralar sana adamsın sağol
Şimdide dm'den kimseye deme demişsin bizim gizli miz saklımız yok kardeşim ğuajahBir o kadarı da yerin altında var kardeism
Onu 21 parçaya bolerim gaddarligi kalmaz forumda nerde bize peki puahqOlum harbiden 21 k atmışsın benim ibana nerden geliyor bu paralar sana adamsın sağol
Yerin altında çok altin var ama bu bir gerçek puahaBir o kadarı da yerin altında var kardeism
PuahahhaOnu 21 parçaya bolerim gaddarligi kalmaz forumda nerde bize peki puahq
Ermeniler turkiyede çok altin bırakıp kaçtılar diyorlar puahaOsmanlı sikkesi
Zaten ancak finans kaynağı olurlar baskada bi pok olamazlar puahaErmenilere laf söyletmem, finans kaynağım onlar
Argo yasak dostZaten ancak finans kaynağı olurlar baskada bi pok olamazlar puaha
Evet 6.5 üsteMaximin derbiye 50k basmış diyolar