- 24,761
- 25,614
- 113
Tekilele mi ajajajsO.da bişey ve kardeism ben bu miktarı tek bir dolandırıcıya atıyorum. Senin 5 ekmek daha yapıp Yemen lazım
Tekilele mi ajajajsO.da bişey ve kardeism ben bu miktarı tek bir dolandırıcıya atıyorum. Senin 5 ekmek daha yapıp Yemen lazım
Sen sus ya sen sus sen birde tekalaliye vermişsin ya inanılmazO.da bişey ve kardeism ben bu miktarı tek bir dolandırıcıya atıyorum. Senin 5 ekmek daha yapıp Yemen lazım
Tekelali: sapsap+egehandro+ bir miktar para eder. Öyle basit adam değilTekilele mi ajajajs
Musalla taşından kalkıp gelir metoş@Metings1905 ödülünü almak için ulaş sana çıktı
Parayı bulunca lig mi değiştirdi mansndjsLosers girişleri @AllanSaintMaximin için kapatılmıştir. Pasaport ve vizesi iptal edilmiştir
Evet terfi ettiParayı bulunca lig mi değiştirdi mansndjs
Sinir dışı edildi puajajLosers girişleri @AllanSaintMaximin için kapatılmıştir. Pasaport ve vizesi iptal edilmiştir
Kumar oynayan adam en fazla 3 gün mutlu olur 4 gün aramıza katılırLosers girişleri @AllanSaintMaximin için kapatılmıştir. Pasaport ve vizesi iptal edilmiştir
3 fgün kafa dinleriz ne dgüzel çok konuşuyorduKumar oynayan adam en fazla 3 gün mutlu olur 4 gün aramıza katılır
Benim kadar konuşan yoktur herhal forumda atam allan keske 1milyon vursaydı belki kurtulurdu adam 200 aldi 50 ye yakin dağıtım 150 kaldi adam da bu devirde 150 neki 1 günde biter3 fgün kafa dinleriz ne dgüzel çok konuşuyordu
Güvenliğe sordum giriş kartıni teslim etmemiş. Birini gönder alsinSinir dışı edildi puajaj
İyi günler kardeşimHerkese iyi hafta sonları dostlarr bol şanslar
Şuan iyi para 50 bin bana bugün içinnBenim kadar konuşan yoktur herhal forumda atam allan keske 1milyon vursaydı belki kurtulurdu adam 200 aldi 50 ye yakin dağıtım 150 kaldi adam da bu devirde 150 neki 1 günde biter
Bana iletmiş kartları daha işim olmaz dediGüvenliğe sordum giriş kartıni teslim etmemiş. Birini gönder alsin
Parayı bastırıp yeşil pasaport alır . Sıkıntı yok dost .Losers girişleri @AllanSaintMaximin için kapatılmıştir. Pasaport ve vizesi iptal edilmiştir
Bizi abd mi sandın parayla satmıyoruz malesef ğuahajParayı bastırıp yeşil pasaport alır . Sıkıntı yok dost .