- 18,666
- 21,472
- 113
Çok geçmiş olsun dostumAnnem fizik tedavi görecek yatılı 3 hafta
İzinliydim öyle bi ziyarete gittik dost
Sağolasın
Çok geçmiş olsun dostumAnnem fizik tedavi görecek yatılı 3 hafta
Sağolasın
Şen büyle şakalar yapmayı bunlardan mı öğrendin atammmm
Haftada 1 kere 50 kuruş atıyorum bunlara böyle pıajajajŞen büyle şakalar yapmayı bunlardan mı öğrendin atammmm
Abilerini unutmasınlarŞen büyle şakalar yapmayı bunlardan mı öğrendin atammmm
Bence en çok onlar seni hatırlar iyiler her zaman hatırlanır 😎Abilerini unutmasınlar
50 kuruş etmez handronun karakterHaftada 1 kere 50 kuruş atıyorum bunlara böyle pıajajaj
Kardeşim adam zink diyor nerdesinBuyur atam beni cagirmissin
Çok Geçmiş olsun kardo acil şifalarAnnem fizik tedavi görecek yatılı 3 hafta
Sağolasın
Değerinin üzerinde değer görmeye alışrırdık bir kere napalım pıajaj50 kuruş etmez handronun karakter
Kardeşim deme borçlu çikarsun snsnsjKardeşim adam zink diyor nerdesin
Ben sana zamanında dedim handrodan iyi yahni plur diye hazır fırında vardı sende oh mis ama yahniyi handro yedi mlsf atamDeğerinin üzerinde değer görmeye alışrırdık bir kere napalım pıajaj
Çikaramaz yesede ahhahBen sana zamanında dedim handrodan iyi yahni plur diye hazır fırında vardı sende oh mis ama yahniyi handro yedi mlsf atam
Kanka samimi soruyorum bilmediğimden bu ikisinin sana zararı 100 k var miKardeşim deme borçlu çikarsun snsnsj
Okadar yok 60 falan tabi o zamanlar iyi paraydı tabi bu miktar borç olarak alınan hediye olarak soruyorsan fazlası var sjsjsbKanka samimi soruyorum bilmediğimden bu ikisinin sana zararı 100 k var mi
Hahahaha@Mrlbra benım yapıkrediye de dun 1 tl atmıssın dost bızıde mı o grubun ıcınde goruyorsun
Sen biliyosun sizi naaıl gördüğümü sjsjsj 2₺ vardı 1 sana atmışım başjasının 10ksından değerli@Mrlbra benım yapıkrediye de dun 1 tl atmıssın dost bızıde mı o grubun ıcınde goruyorsun
Vay aq ben olsam bıçaklardimOkadar yok 60 falan tabi o zamanlar iyi paraydı tabi bu miktar borç olarak alınan hediye olarak soruyorsan fazlası var sjsjsb
O.da bişey ve kardeism ben bu miktarı tek bir dolandırıcıya atıyorum. Senin 5 ekmek daha yapıp Yemen lazımOkadar yok 60 falan tabi o zamanlar iyi paraydı tabi bu miktar borç olarak alınan hediye olarak soruyorsan fazlası var sjsjsb