- 36,367
- 27,789
- 113
Kat olmasaydı daha iyiydi ya şimdi reboundlari hep o alır o yok diye bu kadar guvenmistim anonoby ye
Ben başkan olsam ihbara bakarım küfür yoksa direkt ihbarciyi süresiz banlarim. Çünkü iyi niyetli biri değildir kesin.Ne güzel muhabbet ediyoduk kıskandılar mı acaba
Forumu ele geçirip kendimiz yapalım maduro abd savaşı mod on 3 saatte paketBen başkan olsam ihbara bakarım küfür yoksa direkt ihbarciyi süresiz banlarim. Çünkü iyi niyetli biri değildir kesin.
Kat olmasaydı daha iyiydi ya şimdi reboundlari hep o alır o yok diye bu kadar guvenmistim anonoby ye
| OG Anunoby defensive rebound |
3 lazım ilk per
OG Anunoby defensive rebound
Şöyle 1
Barnes 2 şu an3 lazım ilk per
Yok reis bundan sonra muhabbete dahil olmam, konulara tek mesaj da yazmam bu nedir arkadaş, bi konuya iki cümle yazıyoruz konu sonlandiriliyor. Tek kelime yazmam, muhabbette etmem daha. İyi forumlar. Geceniz güzel olsun.Forumu ele geçirip kendimiz yapalım maduro abd savaşı mod on 3 saatte paket
Hevesim kursağımda kaldıYok reis bundan sonra muhabbete dahil olmam, konulara tek mesaj da yazmam bu nedir arkadaş, bi konuya iki cümle yazıyoruz konu sonlandiriliyor. Tek kelime yazmam, muhabbette etmem daha. İyi forumlar. Geceniz güzel olsun.
Benim bi o kadarıda yerin altında var dost3 maçtır 3de 0 atan mamuk 1de 1 ile başladı @Barrios
3 oldu şov yapıyor3 lazım ilk per
O iyi gidiyor da benim kupon okongwu dan gidecek gibi3 oldu şov yapıyor
Senin oynadığın neydi la3 maçtır 3de 0 atan mamuk 1de 1 ile başladı @Barrios
Okongwu mamuk 2şer triple barnes 10 ribSenin oynadığın neydi la
5 numara oynuyor bu adam bide
Biz oynasak 9da 0 atardı