- 18,010
- 9,591
- 113
Edwards 30 sayı atmış yine koçum benim
Valla benim de aklımda vardi sırf sen dedin diye ben oynamadım ona puaah ama oynayan olmus 5 saat analiz edip anonoby 6 ribaund çeker dedi müthiş analizciymis pauahAnonoby i benden çalmışsin yattık ya
Ne çabuk az önce akşam olmadımi puaahKalkın sabah oldu
Ben ne zaman oynasam ona sahanın ortasında patır patır bırakıyor puahEdwards 30 sayı atmış yine koçum benim
Kopya çekmiş kıskanç herif yaValla benim de aklımda vardi sırf sen dedin diye ben oynamadım ona puaah ama oynayan olmus 5 saat analiz edip anonoby 6 ribaund çeker dedi müthiş analizciymis pauah
Yeter bu kadar uyku tembelliğe alismayinNe çabuk az önce akşam olmadımi puaah
Philadelphia çok kaçırır dost bugünAnonoby i benden çalmışsin yattık ya
Al işte gecenin yatan maçını bulduk anunoby 4 ribaund bile alamayacakValla benim de aklımda vardi sırf sen dedin diye ben oynamadım ona puaah ama oynayan olmus 5 saat analiz edip anonoby 6 ribaund çeker dedi müthiş analizciymis pauah
Yada brunson 3 tane 3luk atar aslında bugün en iyi oyuncu bahsi kahwi 29 sayi atardi hiçbiriniz almadınız nba de son 1 ayda en iyi oyuncu bence kahwidir adam her mac 45 50 sayi atiyorPhiladelphia çok kaçırır dost bugün
Anunoby bol bol toplar
Aslında agbaji 0.5 blok yapar oynayacaktım vazgeçtim
O maç çok geç dostYada brunson 3 tane 3luk atar aslında bugün en iyi oyuncu bahsi kahwi 29 sayi atardi hiçbiriniz almadınız nba de son 1 ayda en iyi oyuncu bence kahwidir adam her mac 45 50 sayi atiyor
1 sayı mı atmıştı geçenOnun ben aq aslında benim de aklımda fournier 3 3 luk vardı da adam euroligde oynuyormus
Sayı derken tuğla diyecektin herhalde dilin surctuO maç çok geç dost
O saatlerde forumda sadece sen oluyorsun
1 sayı mı atmıştı geçen
Ne güzel muhabbet ediyoduk kıskandılar mı acabaŞu forumda konuları gizli takip edip ihbarda bulunan kisilere çok fena beddua ettim. İki yakalari bir araya gelmez inşallah.
Metin yeni üyelikle bildirmiştirŞu forumda konuları gizli takip edip ihbarda bulunan kisilere çok fena beddua ettim. İki yakalari bir araya gelmez inşallah.