- 47,857
- 13,345
- 113
afiyetşer5 tane takiplik kupon oldu aq sabah ya Vehbi Koç olup kahvaltıda viskimizi yudumlayacagiz ya da bu diyardan göçüp gideceğiz
afiyetşer5 tane takiplik kupon oldu aq sabah ya Vehbi Koç olup kahvaltıda viskimizi yudumlayacagiz ya da bu diyardan göçüp gideceğiz
Ağlıyorum sen ne diyorsun lille geberKanka hiç samimi bulmadım pek uzulmus gibi değil bu küfür
Ya gidip yemeğini yer misin kardeşim bakıyoruz eskiklere ona göre karar vereceğizBiz valenciennes e kupon ver diyoruz adam 2.5 saat oldu bana yazdığı kelime analizdeyiz sanki dünyayı kurtaracak mk pauah
Ülkenin dış borcu kadar ki faturayı ne ettin dost halledebildin miSıfırız kanka erhana güvendik jokeri aldık üstad maç verdi inş 6da 6 yapacak
aminAğlıyorum sen ne diyorsun lille geber
Adam 100 k kazanca 5 kişi 500 dagitiyor kanka nasıl garantileyecez2 kursunumuz var. 3. Lazım sabahı riske atamayiz parayı garantilememiz lazim
İcraya vermesinler diye dua ediyorum. Nasıl ödenecek o fatura yav biriniz artık milyon vurun da hayrına ödeyinÜlkenin dış borcu kadar ki faturayı ne ettin dost halledebildin mi
Olur olur yeriz puhahGöç için at arabası var bizde olur mu ?
Ne kadar borcun Ahmedim ?İcraya vermesinler diye dua ediyorum. Nasıl ödenecek o fatura yav biriniz artık milyon vurun da hayrına ödeyin
2 icram var dost. Arayınca jojo kodu 30 lira verdi diyorum kapatıyorlar hemen.İcraya vermesinler diye dua ediyorum. Nasıl ödenecek o fatura yav biriniz artık milyon vurun da hayrına ödeyin
Bişey değil yaNe kadar borcun Ahmedim ?
Butler oynamalı. Kuponda var 24 saat onu bekleyemeyizGolden Utah maçında
Markkanen nurkic curry Butler harford
Bunlar oynamayabilirmis ağır alt olur
Mykulik 4 üçlük o zmn ah be dünki para olacaktı şimdi 20 k gomerdimGolden Utah maçında
Markkanen nurkic curry Butler harford
Bunlar oynamayabilirmis ağır alt olur
Bende uzun bir süre sonra ilk kez bu ay geç yatırdım aq 2 gün hat kapali kaldı dün lunabetin kodu sağolsun göt zoruyla ödedik de actirdik 5500 lira sen onu taksit yapamıyon muİcraya vermesinler diye dua ediyorum. Nasıl ödenecek o fatura yav biriniz artık milyon vurun da hayrına ödeyin
İnşallah bulursun AhmedimBişey değil ya
35k fatura ne kardeşim cihaz mi aldinBişey değil ya
Ben açmıyorum dost. Bakalım nereye kadar kaçacaz2 icram var dost. Arayınca jojo kodu 30 lira verdi diyorum kapatıyorlar hemen.
- Kardeşim derdini söyle çözüm bulalımİnşallah bulursun Ahmedim
Turabiye oy atmış35k fatura ne kardeşim cihaz mi aldin