- 48,743
- 53,285
- 113
Burası iyice fenerli doldu bı temizlik yapilmali
Neyse bakalım bu seferlik sildim AdınıBiz daha gencim dost bir güzellik yapsan
Teşekkürler dostNeyse bakalım bu seferlik sildim Adını
Valla ya losers dedik diye hepsi toplandıBurası iyice fenerli doldu bı temizlik yapilmali
Bu hepsenin yüzünden oluyor kredi cekicekmisinValla ya losers dedik diye hepsi toplandı
Ferdi nediyo bu ferdii @ferdikadıoğlu 🤣Valla ya losers dedik diye hepsi toplandı
İdam edilmeden kussun içiniFerdi nediyo bu ferdii @ferdikadıoğlu 🤣
Sende mi Fenerbahçe awFerdi nediyo bu ferdii @ferdikadıoğlu 🤣
Kredi hakkımız tükendi be dost bu ay limit doldu 🤣Bu hepsenin yüzünden oluyor kredi cekicekmisin
Ölene kadar fenerliyiz dost😄Sende mi Fenerbahçe aw
Çok geciktirmeyelim🤣İdam edilmeden kussun içini
Çok geçmez 1-2 aya gidersin nssjhss doktorlar 40tan sonra Fenerbahçeui bırakmayı öneriyorÖlene kadar fenerliyiz dost😄
20 sene var daha içim rahatladi puhajahahÇok geçmez 1-2 aya gidersin nssjhss doktorlar 40tan sonra Fenerbahçeui bırakmayı öneriyor
20 yaşında mısın şuan20 sene var daha içim rahatladi puhajahah
2220 yaşında mısın şuan
Tamam işte fenerli olduğun için kalp yaşın şuan 41
Hayattan sıra fenere gelirse oda yaşlandırır beni ama işin aslı ben futbolu alexten sonra bıraktım dost😄Tamam işte fenerli olduğun için kalp yaşın şuan 41
Alex sizden gittiğinde sen 12 yaşındaydın nasıl bıraktın o yaştaHayattan sıra fenere gelirse oda yaşlandırır beni ama işin aslı ben futbolu alexten sonra bıraktım dost😄
Daha erken yaştan fenerliydim her maçını radyodan falan takip ederdimAlex sizden gittiğinde sen 12 yaşındaydın nasıl bıraktın o yaşta