- 22,435
- 23,079
- 113
Yarasın affied olsunSabah sabah 15k kredide ben patlatdim şimdi
Yarasın affied olsunSabah sabah 15k kredide ben patlatdim şimdi
Eyvallah dostYarasın affied olsun
Geçmiş olsun dostumSabah sabah 15k kredide ben patlatdim şimdi
300 TL gözünde bukadar büyütme dost yaz suratıma 301 atsın300 gücümüz yetmiyor ki 🤣 vursak aklımızda rüyalarıma giriyor senin300
AğlıyorumŞans olsa 2 gunde yapilacak para da iste bak dun 300 liramiz vardi sallayip uyuduk yine tekEkli dosyayı görüntüle 763011
Hep aynı senaryoŞans olsa 2 gunde yapilacak para da iste bak dun 300 liramiz vardi sallayip uyuduk yine tekEkli dosyayı görüntüle 763011
300k300 TL gözünde bukadar büyütme dost yaz suratıma 301 atsın
KudurAğlıyorum
Geç kalkmissin belli uyku düzenini bozdunmu böyle olabiliyor doktor tanıdığım var dost diplomasisi sahte ama onnumara doktordur
Bence sen uykusuzsun 🤣Geç kalkmissin belli uyku düzenini bozdunmu böyle olabiliyor doktor tanıdığım var dost diplomasisi sahte ama onnumara doktordur
Yok 2 zeytinli 2 duble çay içtim gayet neşem yerimde şimdi bı 2.3 k buldukmu forumdan tamamdirBence sen uykusuzsun 🤣
Sorma 5.9 geliyor cok rahat o son macta başa baş gitti en sonda o basladi uyumasam bozardim belkide uykuda bozamadik puahhaHep aynı senaryo
Verseydin hesabı guvenindemi yok Suatim bozar 5 k yapardık birakirdikSorma 5.9 geliyor cok rahat o son macta başa baş gitti en sonda o basladi uyumasam bozardim belkide uykuda bozamadik puahha
Zilona Tora'da aynı oldu aynen bızmaya iyi verirdiSorma 5.9 geliyor cok rahat o son macta başa baş gitti en sonda o basladi uyumasam bozardim belkide uykuda bozamadik puahha
He yaZilona Tora'da aynı oldu aynen bızmaya iyi verirdi
Bozmaya 5k verirdi zaten en az son per bir ara öne gecmis orani 1.7 lere dusmustur de nerden bilicez neyse diyelimVerseydin hesabı guvenindemi yok Suatim bozar 5 k yapardık birakirdik
Neyse dediğine göre paramız var SuatimBozmaya 5k verirdi zaten en az son per bir ara öne gecmis orani 1.7 lere dusmustur de nerden bilicez neyse diyelim
Yok be kurus yok valla ben kahvaltiya edeyim sen para bul gelNeyse dediğine göre paramız var Suatim
Böyle durumlarda savaş gibi ol bütün hesaplarını bilirim savasimin canım kardeşim arada girerim hesabına ihtiyacım kadarını çekerim çıkarım puahah
Dün aksam 500 oldu diyorlardı dost300kyi kapat ugramayalim daha gunaydin