- 1,957
- 2,252
- 113
yenur omega 5Tabi 125 bin alıyorum aylık
yenur omega 5Tabi 125 bin alıyorum aylık
Ole bseyde krıpto cek orda dursunGeçen 400k vurduğumda Allah seni inandırsın 4 defa 9k toplam 36k çektim. Parayı ne yapacağımı bilemedim. Aşırı fazla para trafiği de olmasın dedim. Kalan parayı sitede erittim.
1xbet ti
Yemiyorum onuda faize yatırıyorum 🤣🤣yenur omega 5
amaç ne pekiYemiyorum onuda faize yatırıyorum 🤣🤣
Ahirete yatırım yapıyorum kanka 🤣amaç ne peki
Ya vardı paribu filan tel no değişti giriş bilgileri eski. UğraşmadımOle bseyde krıpto cek orda dursun
Wasili geçemedinTabi 125 bin alıyorum aylık
3 milyona aylık 125 k mı getiriyorTabi 125 bin alıyorum aylık
Trust wallet ac orda kalsın ordan sıteye atarsınYa vardı paribu filan tel no değişti giriş bilgileri eski. Uğraşmadım
Apom bambaşka yaWasili geçemedin
Palavra nasıl atılır kitabı aldım 30. Sayfa dayım anca bu kadar tam olarak kalpazan olabilmem için 100 sayfa devirmem lazım hahaha 😂😂Wasili geçemedin
Bi ara bunu birinden detaylı öğrenmem lazım. Cidden hiç anlamıyorumTrust wallet ac orda kalsın ordan sıteye atarsın
Bilmem salladım galiba öyle bir şeydir 😂3 milyona aylık 125 k mı getiriyor
Sana diyor @wasilPalavra nasıl atılır kitabı aldım 30. Sayfa dayım anca bu kadar tam olarak kalpazan olabilmem için 100 sayfa devirmem lazım hahaha 😂😂
PuajajajPalavra nasıl atılır kitabı aldım 30. Sayfa dayım anca bu kadar tam olarak kalpazan olabilmem için 100 sayfa devirmem lazım hahaha 😂😂
Üyeymişim kullanıcı adım farklıymış denedik bakalım2025 öncesi olmalı üyelik
Bır ara anlayım kolayBi ara bunu birinden detaylı öğrenmem lazım. Cidden hiç anlamıyorum
Geçen öyle 400 500 iki defa para buhar oldu. Siteden siteye çekim verdim 1 saat içinde ödenmedi uçtu paraBır ara anlayım kolay
Trust indir basit hocam ama silmicen içinde biriksin dursunGeçen öyle 400 500 iki defa para buhar oldu. Siteden siteye çekim verdim 1 saat içinde ödenmedi uçtu para