- 24,873
- 16,521
- 113
Sahte diplomalı doktorYakışır
Sahte diplomalı doktorYakışır
Hiçbir zaman kimse aynı yere dönemez kardeşim dönse de bıraktığı kürkü bulamaz o dükkandaParanın sıcaklığı karşıda kini küçük gösteriyor onlara göre. Klasman değişmiş oluyor taaa ki geldiği yere geri dönünce farkına varıyor
Asensio ne pas verdi aga büyük topçu işte benzemez saneye falan 🤣Gs maçından daha çok stres yaşadım taliscaaa
Şunu ben de deniyim ne diyoruzLidyabet kalan çevrim 2 k kasa 600 tl
Gelirson per 43 lazım gelmez ya
Karakter var demeknki sende puahajEzikler işte 3 milyon para var bankada ben bile losers konusunda herkese abi çekiyorum insanlar bir tuhaf 🤣🤣
Geçen 400k vurduğumda Allah seni inandırsın 4 defa 9k toplam 36k çektim. Parayı ne yapacağımı bilemedim. Aşırı fazla para trafiği de olmasın dedim. Kalan parayı sitede erittim.Yok dostum 150k fitim 1 saate kadar
Abi bana para ver de canlıya ekliyorŞunu ben de deniyim ne diyoruz
Adam ya neyse ben keyif kahvesi eslıgınde maç sonu yorumlarını izleyeyim 🤣Asensio ne pas verdi aga büyük topçu işte benzemez saneye falan 🤣
2025 öncesi olmalı üyelikŞunu ben de deniyim ne diyoruz
Sen ayrı bir kralsınEzikler işte 3 milyon para var bankada ben bile losers konusunda herkese abi çekiyorum insanlar bir tuhaf 🤣🤣
Bazı insanlar karakter ile krakeri birbiriyle karıştırıyor 🤣🤣Karakter var demeknki sende puahaj
uff faize yatırdınm mıEzikler işte 3 milyon para var bankada ben bile losers konusunda herkese abi çekiyorum insanlar bir tuhaf 🤣🤣
Üye değilim olayım da deneme bonusu alayımAbi bana para ver de canlıya ekliyor
PuajajajBazı insanlar karakter ile krakeri birbiriyle karıştırıyor 🤣🤣
Tabi 125 bin alıyorum aylıkuff faize yatırdınm mı
2000 yatır 2500 çekÜye değilim olayım da deneme bonusu alayım