Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,602
22,014
113
Bende öyle dedim aw imkânsız sorualr sormayın dedim şikayet vara götürtmeyün beni dedim
İyi demişsin valla atam başka ne denilebilirki bunlara para yatirirken hiç bir sorun yok iki kuruş kazanınca 200 tane belge istiyorlar artik bide her sitenin ayri kuralı var valla nesine oranlar düşük olmasa oraya yönelecem bende artik

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
İyi demişsin valla atam başka ne denilebilirki bunlara para yatirirken hiç bir sorun yok iki kuruş kazanınca 200 tane belge istiyorlar artik bide her sitenin ayri kuralı var valla nesine oranlar düşük olmasa oraya yönelecem bende artik
Poker kazancı bu

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Erhan birader herkesin kendine göre düşuncesi olabilir, ben senin düşüncene nasıl saygı gösteriyorumsam aynı şekilde sende göstermek zorundasın. Asıl yaşını başını almışlık bunu gerektirir. Aşırı boş yapıp beni bu konudan gitmekte ne kadar hakli olduğumu gösteriyorsun şu an. Yapma bunu kardeşim
Sen ne alaka la niye alınıypn her şeyi üstüne biz wasille dalga geçiyoruz gördüğün gibi burda yasaklanan sen değil wasil

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,185
11,964
113
Sen ne alaka la niye alınıypn her şeyi üstüne biz wasille dalga geçiyoruz gördüğün gibi burda yasaklanan sen değil wasil
Alakası var kardeşim. Bende admini etiketleyip beni konudan yasaklat dedim sonucta. Ama görmedi herhalde etiketu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,602
22,014
113
Erhan birader herkesin kendine göre düşuncesi olabilir, ben senin düşüncene nasıl saygı gösteriyorumsam aynı şekilde sende göstermek zorundasın. Asıl yaşını başını almışlık bunu gerektirir. Aşırı boş yapıp beni bu konudan gitmekte ne kadar hakli olduğumu gösteriyorsun şu an. Yapma bunu kardeşim
Valla sizler zor durumda olduğunuz zaman elimizden imkan dahilinde ne olsa onu size karşılık beklemeden verirdik ama suan kendi kendime baya istişare yaptım da keske sizlere bir kuruş bile vermeseydim atam bir butra 2 terim 3 gerisi bu saatten sonra fasa fiso yani kimseden beklentim de yok yanlış anlama beni ama kaçmak küçük insanların işidir sende konuyu terkettigin için birsey diyemem artik snaa benden yana hakkim varsa eger sana karşı helali hoş olsun Allah cc gönlüne göre versin kardeş eyw

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Valla sizler zor durumda olduğunuz zaman elimizden imkan dahilinde ne olsa onu size karşılık beklemeden verirdik ama suan kendi kendime baya istişare yaptım da keske sizlere bir kuruş bile vermeseydim atam bir butra 2 terim 3 gerisi bu saatten sonra fasa fiso yani kimseden beklentim de yok yanlış anlama beni ama kaçmak küçük insanların işidir sende konuyu terkettigin için birsey diyemem artik snaa benden yana hakkim varsa eger sana karşı helali hoş olsun Allah cc gönlüne göre versin kardeş eyw
Allah ne alaka aw sjsjs

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
İstişare mi yaptın helal olsun

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,185
11,964
113
Lan ne anlatıyon sen kardeism rahatsız misin sen la. Burda aldigini verdiğini anlatan adam kadar boş adam yok. Verdiğini kim inkar etti neyin derdindesin sen. Bende kazanınca elimden ne var ne yok döktüm. Varken vermek kolay. Ben yokkken de acil durumlarda dostlarım için gidip borç ettim verdim. Daha babayigitsen hodri meydan. Boş yapma

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,387
14,777
113
Forumun sefiri mayko geldi gençler evet dinliyorum sizi

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye