- 24,015
- 22,449
- 113
Keske senin kadar mutlu olupta bizde bu sekil espri yapsak atam
Keske senin kadar mutlu olupta bizde bu sekil espri yapsak atam
Bi şaka yapalım dedik herkes hakaret ediyor admin beni yasakla konudanKeske senin kadar mutlu olupta bizde bu sekil espri yapsak atam
Süresiz değil ama 9 yılBi şaka yapalım dedik herkes hakaret ediyor admin beni yasakla konudan
Dua et içkili değiliz yoksa daha beter hakaret ederdik puahhaBi şaka yapalım dedik herkes hakaret ediyor admin beni yasakla konudan
Shellac@Bi şaka yapalım dedik herkes hakaret ediyor admin beni yasakla konudan
Elinize düşmeyelim snsnsnDua et içkili değiliz yoksa daha beter hakaret ederdik puahha
Bu terste bir işlik varShellac@
Atam yasini basini almis adam admin çağırıp beni yasaklayın demezShellac@
Bir az moralim bozuk yavAtam yasini basini almis adam admin çağırıp beni yasaklayın demez
Hayrola kim moralini bozdu şölene kellesini alalim atamBir az moralim bozuk yav
HoliganbetHayrola kim moralini bozdu şölene kellesini alalim atam
DolandırıcıHoliganbet
Saglam sitedir ne yaptılar sana da moralin bozulduHoliganbet
Yav teyit araması adı altında 8 kere kapatıp kapatıp arıyorlar üye olduğum tarihe kadar soruyolar ben nerden bilim bunları cins cins Soru'lar soyuyorlarSaglam sitedir ne yaptılar sana da moralin bozuldu
Paran mı icerde kaldi ne olduDolandırıcı
Puahhah uye oldugun tarihimi soruyorlar ben dün ne yediğimi bilmiyorum suanYav teyit araması adı altında 8 kere kapatıp kapatıp arıyorlar üye olduğum tarihe kadar soruyolar ben nerden bilim bunları cins cins Soru'lar soyuyorlar
Bende öyle dedim aw imkânsız sorualr sormayın dedim şikayet vara götürtmeyün beni dedimPuahhah uye oldugun tarihimi soruyorlar ben dün ne yediğimi bilmiyorum suan
Erhan birader herkesin kendine göre düşuncesi olabilir, ben senin düşüncene nasıl saygı gösteriyorumsam aynı şekilde sende göstermek zorundasın. Asıl yaşını başını almışlık bunu gerektirir. Aşırı boş yapıp beni bu konudan gitmekte ne kadar hakli olduğumu gösteriyorsun şu an. Yapma bunu kardeşimAtam yasini basini almis adam admin çağırıp beni yasaklayın demez