- 18,515
- 16,838
- 113
Oradan bize ödül gelmesi için 20 Kişi 500₺ falan yapması lazımHee shahaha
Oradan bize ödül gelmesi için 20 Kişi 500₺ falan yapması lazımHee shahaha
Metin çocuğa bi soru sormuştur bile dm’den para mevzusuna girmeden alttan alttan samimiyet kurmuştur 😅Metin olsa hemen cekerdi cocugu hahaha
Sifirdan iyi gibiVereceği 200 300 lira
Dm kapali yoksa ben cokmustumMetin çocuğa bi soru sormuştur bile dm’den para mevzusuna girmeden alttan alttan samimiyet kurmuştur 😅
200 300 10 oran 2000 3000 oldu bileVereceği 200 300 lira
🧎♂➡200 300 10 oran 2000 3000 oldu bile
Ahlaklı ahlaksız ne ısterse yapmaya hazırım caresızlıkten @ygt4343 allah ıcın bısı de kıralMetin çocuğa bi soru sormuştur bile dm’den para mevzusuna girmeden alttan alttan samimiyet kurmuştur 😅
HshayshshshsususysAhlaklı ahlaksız ne ısterse yapmaya hazırım caresızlıkten @ygt4343 allah ıcın bısı de kıral
Olum sen beni çok güldürüyorsun awAhlaklı ahlaksız ne ısterse yapmaya hazırım caresızlıkten @ygt4343 allah ıcın bısı de kıral
O kadar parasızımkı dısarı cıksam bu herıf %100 parasız derler tıpım bıle ıcler acısı fakırlık bı ınsan olsa ben olurdumOlum sen beni çok güldürüyorsun aw
😅 metinin 10kişiye 1K vermesi gibi mi, eğer öyleyse yakınım değilOlum sizin en yakınlarınız roll gelirse çekiliş beklemede kupon kazanç paylaiım vs yapıyor siz tanımadığonız adamdan medet umuyonuz 🤣 yakının vermiyorsa başkası verir mi
Sırf şu yoruma cvb vermek için rıca mınnet yasagı kalkdırtım adını bagıslarmısın BanaAhlaklı ahlaksız ne ısterse yapmaya hazırım caresızlıkten @ygt4343 allah ıcın bısı de kıral
Bu kadar gurursuz olma kardeşim. Hele bu kafayla evli değilsen evlenip elin kızının gunahinada girme. Gönderse bile kumarda kaybedeceksin. Paraya ihtiyacın varsa rol takip et bu kadar grurunu ayaklar altına almaAhlaklı ahlaksız ne ısterse yapmaya hazırım caresızlıkten @ygt4343 allah ıcın bısı de kıral
Konu evlilige nasil geldi. Tavsiye ayri bomba hahshshsBu kadar gurursuz olma kardeşim. Hele bu kafayla evli değilsen evlenip elin kızının gunahinada girme. Gönderse bile kumarda kaybedeceksin. Paraya ihtiyacın varsa rol takip et bu kadar grurunu ayaklar altına alma
Bi sana mi sans güldü@ygt4343 ulastı ödül reis kesene bereket
Lan bana yok mu@ygt4343 ulastı ödül reis kesene bereket