- 33,433
- 33,936
- 113
La sende bültende kac tane canlı mac varsa basip almissin bu şekilde kazanmak çok zor dostJojo koddan çıkanı bastık yine tekten gitti @Valenciennes
La sende bültende kac tane canlı mac varsa basip almissin bu şekilde kazanmak çok zor dostJojo koddan çıkanı bastık yine tekten gitti @Valenciennes
3 tanesinin oranı çok düşük onları oran artsın diye girdim. Ev kırmızı yemiş dedim dep atar ama atamadıLa sende bültende kac tane canlı mac varsa basip almissin bu şekilde kazanmak çok zor dost
Ahmedim hala geç değil, bırakabilirsin, vazgcemekte erdemdir . Erhan içinde hala geç değildir bu aradaJojo koddan çıkanı bastık yine tekten gitti @Valenciennes
Sana bakınca kendimi görüyorumJojo koddan çıkanı bastık yine tekten gitti @Valenciennes
Analizdeyiz kardeşimIhtiyac olan anlarda ortaya çıkarim dost yalvarırım 2 mac verde basayım artik istersen Reşat dosttan 2 mac al kesin gelir puaah
5 ocakta bırakıyorum... 20 yıl yeter kumara harcadığımAhmedim hala geç değil, bırakabilirsin, vazgcemekte erdemdir . Erhan içinde hala geç değildir bu arada
Nasıl olacak böyle valeeeSen bunu yazdıktan sonra erhana jojoyu vermiştim besmeleyle mi çevirdi ne yaptı 300 liramız oldu hemen bi ikili yapalım puhah
Varsa ver oyuncu bahsin altınları üçe böleriz erhan porter dedi ben cunnghami ekledımNasıl olacak böyle valeee
İnan hiç keyfim yok bugün yaVarsa ver oyuncu bahsin altınları üçe böleriz erhan porter dedi ben cunnghami ekledım
Yav gir söyle bişey başlatma keyfindenİnan hiç keyfim yok bugün ya
Korkanın çocuğu olmaz koysana embiid double doubleVarsa ver oyuncu bahsin altınları üçe böleriz erhan porter dedi ben cunnghami ekledım
Maxey yada embiid ekleyecektim cunnighama kaydim bi andaKorkanın çocuğu olmaz koysana embiid double double
Embiid e yüksek açıyolar kafaya koyarsa rahat yapar da herif kafadan da sakat olduğu için güven olmuyorMaxey yada embiid ekleyecektim cunnighama kaydim bi anda
3 kişi seni bekliyoruz hadi yapabilirsin dostİnan hiç keyfim yok bugün ya
Gateste aldım 18tl verdi. Namussuz bunlarMat kod atacak sandım kazanç videosu atmış
Yapabilirsin.org3 kişi seni bekliyoruz hadi yapabilirsin dost
Ne vereyim abime3 kişi seni bekliyoruz hadi yapabilirsin dost
Gates rezalet mat kodu alacaksan 5 majestic ya da penguin party alacaksınGateste aldım 18tl verdi. Namussuz bunlar
Hesap erhanda biraz daha beklerse çıldıracak sürekli yazıyor yasaklı platformdan uzun uzun puhahNe vereyim abime