- 1,142
- 591
- 113
valla bilsem yardımcı olurdum abi benim de icra ile başım dertteDostlar nasıl iptal. Edebilirim cezayı dedim bi kimse yardımcı olmadı
valla bilsem yardımcı olurdum abi benim de icra ile başım dertteDostlar nasıl iptal. Edebilirim cezayı dedim bi kimse yardımcı olmadı
Kanka olay benı yemlemek vip grup var dıyecek paralı uyelık daha fazla para kazan dıcek ben cvb vermicemMantıklı düşünelim, instagram üzerinden takipçi satın almak ortalama 5K= 100₺ falan 😅 niye 1 kişiye versin
Kardesım 1 kere anlatcam ekran resmı al oku ıyıce sımdı UYAP vatandasa gır orda dosyalar kısmında mahkemelerın var oraya bak orda karar yazar ıtıraz kabul olsada hemen vergi daıresıne gecmıyor benım 1 tanede 7800 tl cezam hala görünüyor odemedımDostlar nasıl iptal. Edebilirim cezayı dedim bi kimse yardımcı olmadı
Ey dağıtımı gelır mı2-4 saat araziyim toplantıya girip geliyom, toplantı dediğime bakmayın inşaat bitti kurbanını kesecez ustalarla aq
Bu zaten evi sokulmaz la, ustalar arasında dağıtılır gider o et inşaat sahibi yiyemezEy dağıtımı gelır mı
Etin tadını unuttukBu zaten evi sokulmaz la, ustalar arasında dağıtılır gider o et inşaat sahibi yiyemez
Senınkı 5000x cakmıs marulBu zaten evi sokulmaz la, ustalar arasında dağıtılır gider o et inşaat sahibi yiyemez
Bende mahkeme gözükmüyor knkaKardesım 1 kere anlatcam ekran resmı al oku ıyıce sımdı UYAP vatandasa gır orda dosyalar kısmında mahkemelerın var oraya bak orda karar yazar ıtıraz kabul olsada hemen vergi daıresıne gecmıyor benım 1 tanede 7800 tl cezam hala görünüyor odemedım
Kardesım sen ıtırazı nereye yaptınBende mahkeme gözükmüyor knka
Vergi dairesineKardesım sen ıtırazı nereye yaptın
Marul kim Salih miSenınkı 5000x cakmıs marul
Marinpin diyoMarul kim Salih mi
Yav bi şey çıkmaz ondanMarinpin diyo
Fırıncıya küreği montelicemYav bi şey çıkmaz ondan
Bitirdin adamı artık + dün geceden sonra kara listenin başısın benim için 😅Fırıncıya küreği montelicem
Konuyu okumadın sanırım boş yapıyon kanka ss attım burayaBitirdin adamı artık + dün geceden sonra kara listenin başısın benim için 😅
Ben bırsey anlamadım senın ısınden mahkeme uyapta görünür yok diyorsun@Metings1905 böyle bak