Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Kumardan ceza yemiştim ben 3 sene felan önce silinmesi için itiraz ettim şimdi aradılar vergi dairesinden bizim bu borcu silme yetkimiz yok denizli. Emniyet Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı almanız lazım orası ceza yazmış dedi ben mersin'deyim Denizli'ye nasıl gıdecem dedim o zaman mersin emniyet Müdürlüğü'ne gidin yardımcı olurlar dedi borcunu sildiren varmı daha önceden

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Kumardan ceza yemiştim ben 3 sene felan önce silinmesi için itiraz ettim şimdi aradılar vergi dairesinden bizim bu borcu silme yetkimiz yok denizli. Emniyet Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı almanız lazım orası ceza yazmış dedi ben mersin'deyim Denizli'ye nasıl gıdecem dedim o zaman mersin emniyet Müdürlüğü'ne gidin yardımcı olurlar dedi borcunu sildiren varmı daha önceden
Kararı mahkeme verir vergi dairesi değil benim iptal kararım var mahkemeden

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
591
113
ceza nerden patladı

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,144
22,104
113
Itırazın kabul olduysa senın bşey yapmana gerek yok bende ıtıraz ettım yargıtay bozdu kararı şuan görünmüyor

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Itırazın kabul olduysa senın bşey yapmana gerek yok bende ıtıraz ettım yargıtay bozdu kararı şuan görünmüyor
Kanka ben hiç itiraz etmedim nasıl edecem sadece vergi dairesine internet üzerinden iptal dilekçesi yazdım

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,144
22,104
113
Adamın bırıne ceza yedıgınde burda yardımcı olduk evrak attık adam sımdı bıze düşman insanoğlu işte