- 1,141
- 591
- 113
zengin parasıyla fakie karısıyla oynarmış karı lazım
Para da yok karı da yok boş boş bekliyoruzzengin parasıyla fakie karısıyla oynarmış karı lazım
Kararı mahkeme verir vergi dairesi değil benim iptal kararım var mahkemedenKumardan ceza yemiştim ben 3 sene felan önce silinmesi için itiraz ettim şimdi aradılar vergi dairesinden bizim bu borcu silme yetkimiz yok denizli. Emniyet Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı almanız lazım orası ceza yazmış dedi ben mersin'deyim Denizli'ye nasıl gıdecem dedim o zaman mersin emniyet Müdürlüğü'ne gidin yardımcı olurlar dedi borcunu sildiren varmı daha önceden
Nere başvuru yapacam kankaKararı mahkeme verir vergi dairesi değil benim iptal kararım var mahkemeden
Ciddiye alıp cevap vercem sonra gene kendi bildiğini savuncan diye es geçiyomNere başvuru yapacam kanka
La ne alakası varCiddiye alıp cevap vercem sonra gene kendi bildiğini savuncan diye es geçiyom
ceza nerden patladıKumardan ceza yemiştim ben 3 sene felan önce silinmesi için itiraz ettim şimdi aradılar vergi dairesinden bizim bu borcu silme yetkimiz yok denizli. Emniyet Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı almanız lazım orası ceza yazmış dedi ben mersin'deyim Denizli'ye nasıl gıdecem dedim o zaman mersin emniyet Müdürlüğü'ne gidin yardımcı olurlar dedi borcunu sildiren varmı daha önceden
Itırazın kabul olduysa senın bşey yapmana gerek yok bende ıtıraz ettım yargıtay bozdu kararı şuan görünmüyorKumardan ceza yemiştim ben 3 sene felan önce silinmesi için itiraz ettim şimdi aradılar vergi dairesinden bizim bu borcu silme yetkimiz yok denizli. Emniyet Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı almanız lazım orası ceza yazmış dedi ben mersin'deyim Denizli'ye nasıl gıdecem dedim o zaman mersin emniyet Müdürlüğü'ne gidin yardımcı olurlar dedi borcunu sildiren varmı daha önceden
Kanka ben hiç itiraz etmedim nasıl edecem sadece vergi dairesine internet üzerinden iptal dilekçesi yazdımItırazın kabul olduysa senın bşey yapmana gerek yok bende ıtıraz ettım yargıtay bozdu kararı şuan görünmüyor
Denizli diyor ama neyden bilmiyorum kağıt gelmedi hiç ben vergi dairesi internet sitesinde işim vardı gördümceza nerden patladı
Sana düşman olan insan için kusur aramamAdamın bırıne ceza yedıgınde burda yardımcı olduk evrak attık adam sımdı bıze düşman insanoğlu işte
Sebeb ne kardeş paranızı mı çaldık dolandırdık mı öle konuşuyorsun boş boşSana düşman olan insan için kusur aramam
Fitne fesat kışkırtma 😅 maddi konularda yamugun yokSebeb ne kardeş paranızı mı çaldık dolandırdık mı öle konuşuyorsun boş boş
Bilader ben sana düşman olmadım sen kendin gelip yok notunu verdim diyosun ne gördün de not verdinAdamın bırıne ceza yedıgınde burda yardımcı olduk evrak attık adam sımdı bıze düşman insanoğlu işte
He sen miydin la ben başkası sandımBilader ben sana düşman olmadım sen kendin gelip yok notunu verdim diyosun ne gördün de not verdin![]()
Bana yardımcı olmuştu saolsun hakkını yememHe sen miydin la ben başkası sandım
Nasıl yardımcı olduBana yardımcı olmuştu saolsun hakkını yemem
Susturma cezası aldım o akşam metin zınk yazdın sonra erhanla bır muhabbet yaptınız hatırlarsınBilader ben sana düşman olmadım sen kendin gelip yok notunu verdim diyosun ne gördün de not verdin![]()