- 48,743
- 53,285
- 113
Ramatgan U19 7.5 üst bolsans
DddKaybedenlere bilgi geç dost biz kazanan taraftayiz hep
Maaş iş sayisina göre ayda 10 gün calissam fazlasiyla kâfiAma kesinti olmuyor demi maaştan
Rast geleRamatgan U19 7.5 üst bolsans
Kankam bu ay saydım 7de7 gittinMaaş iş sayisina göre ayda 10 gün calissam fazlasiyla kâfi![]()
Bol sans dk 90 ama puahahRamatgan U19 7.5 üst bolsans
Sana n'oldu beyaz konuda bile yoktunHerkesin iyi kötü burdan birbine karşılıksız da dokunmuşluğu vardır. Borç olarakta yardim etmişligi vardır. Bunlar sorunu bırak söz konusu bile olamaz lakin insan nankör olmamalı. İbne adamı yadirgamam hastalık der geçerim lakin nankörlük tahammül edilecek bişey değil bende. Benden yana kime zırnık hakkım geçmişse helal olsun. Bu konuya da son mesajım olsun. Allah'a emanet olun
Uzatmayi bekletecekler sanki
La ne olduHerkesin iyi kötü burdan birbine karşılıksız da dokunmuşluğu vardır. Borç olarakta yardim etmişligi vardır. Bunlar sorunu bırak söz konusu bile olamaz lakin insan nankör olmamalı. İbne adamı yadirgamam hastalık der geçerim lakin nankörlük tahammül edilecek bişey değil bende. Benden yana kime zırnık hakkım geçmişse helal olsun. Bu konuya da son mesajım olsun. Allah'a emanet olun
Şu report eden istediğine nasıl ulaşıyor 🤣La ne oldu
Goooooooooooool
Kupon won daha iyileri sizin olsun
Borç alacak dıyınce ben alacalıklar gelıyor konuya ahahahSana n'oldu beyaz konuda bile yoktun
Tebrıkler reısKupon won daha iyileri sizin olsun