- 80,244
- 53,079
- 113
Olay o zaten 2 kati olmaz kolay kolay 100 de 10 falanYav kardeşim Min 2 katı zaten 1 yatırıp 1 çekecek halim yok 🤣
Olay o zaten 2 kati olmaz kolay kolay 100 de 10 falanYav kardeşim Min 2 katı zaten 1 yatırıp 1 çekecek halim yok 🤣
Jaka ne alakaJaka 1k vericem de sülük ona havlıyor aç kaldı herhalde![]()
Her hafta çekiyorum LA slotları iyi olayınOlay o zaten 2 kati olmaz kolay kolay 100 de 10 falan
Benle alakası yok konununJaka ne alaka
Hee bilmiyom orayi slot bonusu kovalamiyom benHer hafta çekiyorum LA slotları iyi olayın
La bırak boş boş konuşuyor işte bılmedenBenle alakası yok konunun
Kavga etmeyin kardeşimLa bırak boş boş konuşuyor işte bılmeden
Jilet abimKimin borcu varsa söylesin olım neyden çekiniyonuz
Adam sülük dıyor bıldırdım üslubuna dııkat etsın ben kımseye hakaret ediyor muyumMetine borcum yok da metin bak şu an adamı gene bildirdin güzle arkadaşım kardeşim yapma şunu yapma
Jaka 1 vereceğim var adamın bana sesi çıkmıyor da diğer yamyama ne oluyor anlamadımKimin borcu varsa söylesin olım neyden çekiniyonuz
Benim geçen sabah jakadan aldığım var işte de onu Metin bilmiyordur eğer ki biliyorsa da diyecek lafım yokKimin borcu varsa söylesin olım neyden çekiniyonuz
Üstüne niye alındın kiAdam sülük dıyor bıldırdım üslubuna dııkat etsın ben kımseye hakaret ediyor muyum
Metine diyorum jaka değilJaka 1 vereceğim var adamın bana sesi çıkmıyor da diğer yamyama ne oluyor anlamadım![]()
Valla var ya ne diyimMetin metiiin