- 8,447
- 10,675
- 113
puaahahahah kanka sanada zınklatayım ama bi @sapsap10 değilim yani ufacık bütçem hbdfkhkdf
puaahahahah kanka sanada zınklatayım ama bi @sapsap10 değilim yani ufacık bütçem hbdfkhkdf
Shellac dm alır benı şimdi bıldırdı galıba benı ıbanı 😀😀Northe benim için bitmiştir
Öyle işte kuş misaliSabah burdaydı ne ara banlandı
Bizim çekiliş gitti o zamanÖyle işte kuş misali
Harbi mi niye banlandıÖyle işte kuş misali
Büyük ihtimalleBizim çekiliş gitti o zaman
YokHarbi mi niye banlandı
Öle görünüyorBizim çekiliş gitti o zaman
Tebrik etsek metin hemen salça oluyor o yüzden saldımşurada 2 maç yanyana koyamıyonuz 6 adım attık bi taneniz tebrik etmedi hain dostlarım #ferdikadıogluozgurluk
Kamyonla geldı zınkşurada 2 maç yanyana koyamıyonuz 6 adım attık bi taneniz tebrik etmedi hain dostlarım #ferdikadıogluozgurluk
sana altın kelebek verdim bi de bugün kırıldı bir şeyler mertTebrik etsek metin hemen salça oluyor o yüzden saldım![]()
Sız kımsınız şuan hesabımda para varTebrik etsek metin hemen salça oluyor o yüzden saldım![]()
Tebriklilk bişey yok metninin yan çarısın işteşurada 2 maç yanyana koyamıyonuz 6 adım attık bi taneniz tebrik etmedi hain dostlarım #ferdikadıogluozgurluk
Yapıyosun bu işi kankammmKamyonla geldı zınk
Bana da zink yapar mısın nankörlüğe biraz ara ver artik@Mrlbra ZINK 8k bereketini gör
Doktor'u şu an gerçekten çok iyi anlıyorumTebriklilk bişey yok metninin yan çarısın işte
Bi sitem mesajı at acilenDoktor'u şu an gerçekten çok iyi anlıyorum
Adamı bana benzettım 7 ceddıne sövmüş gıbı daha gelmıyoDoktor'u şu an gerçekten çok iyi anlıyorum
Harbi niye uğramıyor oAdamı bana benzettım 7 ceddıne sövmüş gıbı daha gelmıyo